Asunnon ostotarjouspohja

Asunnon ostotarjouspohja

Mieleisen asunnon löytymisen jälkeen seuraavaksi vuorossa on ostotarjouksen tekeminen. Olit sitten ensiasuntoa itsellesi ostava kuluttaja tai asuntojen ammattiostaja, asunnon ostotarjouspohja helpottaa ja nopeuttaa tarjouksen tekemistä.

Asunnon ostotarjousmalli kannattaa ladata valmiiksi jo hyvissä ajoin ja tutustua siihen tarkasti, jotta ymmärtää sen jokaisen kohdan, niiden merkityksen kaupanteossa ja tietää miten toimia ns. tositilanteen tullen. Mikäli jokin asia askarruttaa, voit kysyä meiltä neuvoa täysin maksutta.

Asunnon ostotarjousmalli on syytä löytyä valmiina myös siksi, että tämän päivän lähes ylikuumentuneilla asuntomarkkinoilla asunto on saatettu jo myydä, ennen kuin ehdit edes kissaa sanoa. Ja sekös tietysti harmittaa – unelmien asunto saattaa mennä sivusuun!

Asunnon ostotarjouspohja

Tässä ladattavaksi asunnon ostotarjousmalli erikseen sekä huoneistolle eli asunto-osakkeelle ja kiinteistölle. Olkaat hyvät!

1 % Välityspalkkio

Mikäli olet luopumassa vanhasta asunnostasi ja asunnon myynti on ajankohtaista, pyydä meiltä ilmainen asuntoarvio. Se ei sido sinua mihinkään ja välityspalkkiomme on ainoastaan 1 %.

Ennen ostotarjouksen tekemistä:

– Hanki lainalupaus pankista hyvissä ajoin jo etukäteen ja varmista sen voimassaoloaika
– Vaihtoehtoisesti voit asettaa tarjouksellesi ehdon lainan saannista
– Ehtona voi olla myös esimerkiksi oman asunnon myynti tiettyyn päivämäärään mennessä
– Pyydä kiinteistönvälittäjää lähettämään taloyhtiön paperit sähköpostitse ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin
– Tutustu myös Etuovi.com tekemään listaukseen ostajan vastuista
– Tiedustele kiinteistönvälittäjältä, onko asunnosta ollut muitakin kiinnostuneita tai onko siitä tehty jo kenties tarjouksiakin
– Harkitse tarkkaan, sillä ostotarjous on sitova

Asunnon ostotarjoukselta tulisi löytyä ainakin seuraavat asiat:

– Kaupan kohde
– Kauppahinta
– Omistus- ja hallintaoikeuden siirtyminen
– Kaupantekopäivä
– Ostajan ja myyjän henkilötiedot
– Tarjouksen voimassaoloaika
– Kaupan ehdot

Asunnon ostotarjouspohja

Tässä vielä uudemman kerran ladattavaksi asunnon ostotarjousmalli erikseen sekä huoneistolle eli asunto-osakkeelle ja kiinteistölle. Olkaat hyvät!

P.S. mikäli olet luopumassa vanhasta asunnostasi ja asunnon myynti on ajankohtaista, pyydä meiltä ilmainen asuntoarvio. Se ei sido sinua mihinkään ja meillä on edullinen välityspalkkio (ainoastaan 1 %).

Jos haluat säästää välityspalkkiossa, on nykyaikainen Näytä kotisi™ -palvelumalli sopiva vaihtoehto sinulle. Palvelussa yhdistyy asunnon itsemyynnin ja kiinteistönvälityksen parhaat puolet. Kiinteistönvälittäjä huolehtii puolestasi asunnon markkinoinnista, myynnistä, kauppaneuvotteluista ja kaupan valmisteluista puolestasi, mutta koska näytät kotisi itse ostajaehdokkaalle, on välityspalkkion ainoastaan 1 % kauppahinnasta.

Jätä yhteystietosi ja kartoitetaan tilannettasi