Kiinteistönvälittäjäksi

Haluatko olla mukana tekemässä uudenlaista kiinteistönvälitystä?

  • Asiakkaita kiinnostava konsepti – paljon lämpimiä liidejä
  • Enemmän myytävää, tasainen ja hyvä ansainta
  • Aloita kevyesti franchising-yrittäjänä

Aina laaja portaalinäkyvyys ja kohdennettu some-mainonta

Etuovi
Oikotie
Instagram
Facebook

Kiinnostaako työpaikka?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

/kiinteistonvalittajaksi/ (NEW)

Keitä me olemme?

Koti Vaihtoon LKV on nykyaikaisen avoimemman kiinteistönvälityksen edelläkävijä, joka muuttaa kiinteistönvälityksen standardeja ja tekee asuntojen myynnistä helpompaa. Vastaamme konseptillamme 2020-luvun markkinoiden muuttuneeseen palvelukysyntään.

Mitä etsimme

Oletko sinä etsimämme välittäjä?

Etsimme laillistettuja kiinteistönvälittäjiä eri paikkakunnilta ympäri Suomea vahvistamaan maanlaajuiseksi kasvavaa tiimiämme.

Saatat olla etsimämme huipputyyppi, mikäli palat halusta menestyä ja tehdä itsenäistä, yrittäjähenkistä työtä. Kiinteistönvälitys on intohimosi ja sinulla on korkea työmoraali sekä innostusta nykyaikaista toimintamallia kohtaan.

Tarjoamme hyville tekijöille mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja tehdä tulosta aikaansaavista ja innovatiivista yrittäjistä koostuvassa porukassa, uudenlaista ketterämpää konseptia hyödyntäen.

PALVELUMALLIMME

Vaivattomampi tapa välittää, suurempi myyntivolyymi

Koti Vaihtoon LKV:n Näytä kotisi™ -konseptin ansiosta välittäjämme säästävät merkittävästi aikaa ja resursseja ja voivat siten keskittyä tarjoamaan asiakkaillensa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen.

Palvelumallimme, taustatiimimme ja tehokkaiden digitaalisten ratkaisujemme ansiosta välittäjämme voivat hoitaa yksin jopa viisinkertaisen määrän kohteita perinteiseen välitystoimistoon verrattuna.

Perinteisestä kiinteistönvälitystyöstä poiketen sinun ei tarvitse juosta jatkuvasti asuntonäytöillä ja työ painottuu normaaleihin arkityöaikoihin. Välittäjänä käyt jokaisessa myytävässä kohteessasi yleensä vain yhden kerran. Et istu jatkuvasti auton ratissa ja ruuhkissa, vaan pystyt tekemään enemmän myös etätöitä. Myyntivolyymi on suuri, muttei kuormita välittäjää enempää.

MITÄ TARJOAMME

Kilpailemattomat markkinat ja vakaa palkkaus

Meillä sinulla on normaalia vakaampi palkkaus suurempien myyntivolyymien ansiosta ja silti erinomaiset ansaintamahdollisuudet.

Sinulla on omat osittain täysin kilpailemattomat markkinat, joilla välität avullamme yksittäisenä välittäjänä moninkertaisen määrän kohteita verrattuna perinteiseen välitystapaan. Sinulla on aito mahdollisuus myydä enemmän asuntoja kuin kellään muulla alueellasi, koet onnistumisen tunteita useammin ja stressaat vähemmän.

Tarjoamamme uudiskohteiden ennakkomarkkinointimateriaali ja palvelumallin erinomainen soveltuvuus rakentajille luovat sinulle mahdollisuuden myös uusien kokonaisten asunto-osakeyhtiöiden myyntiin.

LISÄKSI TARJOAMME

Erinomaiset työkalut välitystyöhön

Käytössäsi on kaikki hyödyllisimmät alan digitaaliset ratkaisut helpottamassa työntekoasi ja konseptin omia sähköisiä työskentelyvälineitä työn tehostamiseen.

Apunasi on myös LKV-pätevyyden omaava etäsihteeri, jonka avulla tehostat työntekosi huippuunsa ja keskityt ydinosaamiseesi, jolloin sinun on helpompi ylläpitää hyvää palvelua sekä pitää työ itsellesi mielekkäänä.

Meillä hallitset ajankäyttösi itse. Luotamme ammattitaitoosi, ja työskentelet niin, miten mieluisaksi ja tehokkaimmaksi koet.