Harkitsetko asuntosi myyntiä?

Pyydä meiltä maksuton asunnon hinta-arvio.

Näin helposti saat kodistasi maksuttoman hinta-arvion

ASUNNON HINTA-ARVIO

Kiinteistönvälittäjän tekemä hinta-arvio

Ilmainen asunnon hinta-arvio on ensiaskel asuntosi myynnissä. Tietojen lähettämisen jälkeen kiinteistönvälittäjämme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa perustellusti asunnollesi alustavan hinta-arvion. Kiinteistönvälittäjämme asiantuntemuksen lisäksi asunnon arvon arviointi tarkentuu hintaseurantapalvelun tarkan kauppahintatilaston avulla, josta voimme nähdä ja tarkistaa vertailtavien kohteiden toteutuneita kauppahintoja erilaisilla hakurajauksilla.

Asunnon arvon arvioinnissa on kohteen sijainnin, asuntotyypin ja rakennusvuoden lisäksi lukuisia yksittäisiä muuttuvia tekijöitä, jotka on huomioitava kokonaiskuvaa katsottaessa. Toimimme vastuullisesti ja takaamme sen, että jokainen antamamme asuntoarvio on luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti laadittu henkilökohtaisesti juuri sinulle.

Maksuton asuntoarvio ei sido sinua mihinkään. Mikäli haluat virallisen kirjallisen asuntoarvion esim. pankille, kysy hintaa.

*Täytäthän vähintään tähdellä merkityt tiedot. Kiitos.

Myytävän asunnon tiedot

Heippa ! Täytä alla olevaan lomakkeeseen tiedot myytävästä asunnosta.


Asunnon hinta-arvio

Alustava asunnon hinta-arvio etänä

Ilmainen asunnon hinta-arvio on yleensä ensimmäinen askel asunnon myynnissä, mutta ei vielä sido sinua mihinkään. Maksuttoman asuntoarvion voit pyytää täyttämällä oheisen lomakkeen tai ottamalla yhteyttä alueesi tuntevaan kiinteistönvälittäjäämme. Kiinteistönvälittäjä tutustuu kohteeseesi ja antaa sinulle alustavan hinta-arvion, joka pohjautuu kohteen ominaisuuksiin ja muihin alueella toteutuneisiin asuntokauppoihin.

Ilmainen asunnon arviointi paikan päällä

Alustavan asunnon hinta-arvion jälkeen välittäjämme sopii mielellään kanssasi yhteisen ajan, jolloin välittäjä tulee paikan päälle tutustumaan kohteeseesi tarkemmin. Arviokäynnillä kiinteistönvälittäjä arvioi kohteen pyyntihinnan. Maksuton asuntoarvio mahdollistaa kohteen tarkan arvioinnin välittäjän tekemän kattavan selonoton avulla.

ilmainen asunnon arviointi
asuntoarvio

Luotettava asunnon hinta-arvio

Kokenut kiinteistönvälittäjä käyttää asunnon hinta-arviota määrittäessään alueen vahvaa markkinatuntemustaan ja tietojaan toteutuneista asuntokaupoista. Asunnon arvoon vaikuttavat asunnon sijainnin, asuntotyypin, tontin ja rakennusvuoden lisäksi lukuisat erilaiset tekijät asunnon kunnosta pohjaratkaisuihin.

Pyyntihinnan määrittäminen

Toimimme vastuullisesti ja takaamme sen, että jokainen antamamme hinta-arvio on luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti laadittu henkilökohtaisesti juuri sinulle. Lopullinen pyyntihinta määritellään aina yhdessä asunnon myyjän kanssa. Haluamme olla tukenasi kaikissa kotisi myyntisi vaiheissa aina hinnoittelusta kauppojen solmimiseen.

Millaiset asiat vaikuttavat asunnon hintaan?

  • Asunnon sijainti: sijainnin arvostus ja lähellä olevat palvelut
  • Alueen markkinatilanne ja toteutuneet asuntokaupat
  • Tontti ja asuntotyyppi
  • Asunnon koko, rakennusvuosi ja kunto
  • Tehdyt ja tulevat remontit
  • Pohjaratkaisut ja materiaalivalinnat
Henna Hartikainen

Harkitsetko asuntosi myyntiä?

Jätä yhteydenottopyyntö.

Asuntosi näkyvyys taattu seuraavissa palveluissa