HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ?

Pyydä meiltä maksuton asunnon hinta-arvio.

Jokainen antamamme hinta-arvio on luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti laadittu laillistetun kiinteistönvälittäjän toimesta henkilökohtaisesti juuri sinulle.

Emme toimita automatisoituja hinta-arvioita, koska arvioon vaikuttavat mm.

 • Kohteen taustatiedot ja erityispiirteet, kuten remontit
 • Tarkat toteutuneet kauppahintatilastot (pl. sukulaiskaupat)
 • Alueen tämän hetkinen markkinatilanne
 • Asiantuntevan välittäjän paikallistuntemus vuosien kokemuksella

Varaa ilmainen hinta-arvio

Maksuton hinta-arvio ei sido sinua mihinkään ja saat sen helposti sekä nopeasti kauttamme.

Varaa ilmainen asuntoarvio YLÄLOMAKE

Myytävän asunnon tiedot

Heippa ! Täytä alla olevaan lomakkeeseen tiedot myytävästä asunnosta.


Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

Google
5.0
google

Kerrostaloasunnon myynti sujui erittäin nopeasti, luotettavasti ja toivomaani hintaan. Välittäjä Heli Kokkola piti yhteyttä aktiivisesti niin myyjään kuin ostajaehdokkaisiinkin ja oli apuna kimuranteimmissakin kysymyksissä. Ehdottomasti paras kiinteistönvälittäjä. Asuntokaupat sujuivat miellyttävästi ilman stressiä kun tiesin, että voin luottaa välittäjään ja prosessiin.

google

Näppärä kiinteistönvälityspalvelu asunnon myyntiin.

google

Jos tarvitset Turun alueelta ammattitaitoista ja luotettavaa kiinteistönvälittäjää, niin voin lämpimästä suositella Koti Vaihtoon LKVtä. Koko prosessi asunnon hinta-arviosta myynttiin sujui helposti ja nopeasti ja välityspalkkio oli edullinen kilpailijoihin verrattuna.

google

Kiinteistövälittä heli hoiti myynnin erinomaisesti voin suositella

smaikel r 22.3.2022
google

Before using this service, we have been trying to sell our apartment for a very long time with different agency together with high comission but it did not help at all. Then Koti vaihtoon LKV oy came suddenly as we found accidently in facebook and would like to try with no hope as we have been trying to sell it for a long time and we are already tired of selling. Now our apartment is sold out by Koti Vaihtoon LKV within 1 month, with low cost and very good service. Heli has done a b brilliant work in the phase of negotiation prices and all of the issues related to the apartment. I would give her 10 stars . Highly recommend to everyone! Monica T.

Lan Salmi 28.4.2022
google

Kiinteistönvälitystä, jossa kaikki vaiheet olivat todellakin huomioitu. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä, edullinen välityspalkkio ja asunnon nopea myyntiaika, vaikka olikin omakotitalo kyseessä. Muiden kiinteistönvälittäjien palkkiot olisivat olleet 3 tai 4 kertaa kalliimpia! Voin todellakin suositella Turun alueella! 👍👍

google

Myin asuntoni palvelumallillanne. Mahtavaa, että olette löytäneet LKV kiinteistönvälittäjän Turkuun.

google

Henna kävi tekemässä meidän Raision omakotitalo asunnosta hinta-arvion. Kaikki kävi salamannopeasti ja sovitusti. Voin suositella!

google

Kiinteistövälittäjä oli varsin ammattitaitoinen ja reagoi yhteydenottoihin hämmästyttävän nopeasti. Kerrostaloasuntomme Vantaalta myytiin heti ensimmäisellä näytöllä (Asunto oli aikasemmin myynnissä toisella välitystoimistolla tuloksetta 2 kuukautta).

google

Espoo Asunnonmyynti todella ammatillista sekä hyvä asiakaspalvelu.

google

Saimme rivitalomme myytyä nopeasti ja edullisella välitys palkkiolla. Välittäjä Heli Kokkola oli oikein mukava ja osaava henkilö ja meitä hän palveli ammattitaitoisesti, hän piti yhteyttä meihin jatkuvasti kertoen missä tilanteessa oltiin milläkin hetkellä. Voin suositella häntä ja Koti Vaihtoon LKV:tä täydestä sydämestäni.

google

Nopeaa palvelua ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä.

Jarno Hauta 10.10.2021
google

Tehokasta kiinteistönväliystä Turussa. Kiitos!

Joni Nordman 11.10.2021
google

Nopeaa ja asiakaslähtöistä tekemistä 👍🏼

google

Kiitos paljo Heli meilla on tyytyväinen

google

Uusi helppo ja edullinen konsepti asunnon myyntiin. Kaikki sujui saumattomasti!

google

Myimme omakotitalomme Espoossa ja päädyimme käyttämään Koti Vaihtoon LKV Oy:tä kiinteistönvälittäjänämme. Meitä palveli ihana Heli, joka oli paitsi rautainen ammattilainen myös lämmin ja helposti lähestyttävä persoona. Koko prosessi sujui paremmin kuin hyvin: kuvat ja myyntiesite olivat erinomaisia, näytöt saatiin joustavasti sovittua ja lopputuloksena kiinteistömme saatiin myytyä vain muutama päivä ilmoituksen julkaisun jälkeen reilusti yli pyyntihinnan. Heli piti huolta, että prosessi sujui juuri niinkuin piti alusta loppuun asti. Ei voi muuta kuin suositella, 5/5 👍🏻

Kaikki tämä sisältyy 1 % palkkioomme

 1. Aina henkilökohtainen välittäjä alusta loppuun
 2. 3D-virtuaaliesittely kodistasi
 3. Kattava portaalinäkyvyys (Etuovi, Oikotie, Tori)
 4. Some-mainonta asunnollesi (Facebook + Instagram)
 5. Ilmainen hinta-arvio
 6. Kaikki tarvittavat asiakirjat
 7. Ammattivalokuvat
 1. Kohderyhmää puhutteleva myynti-ilmoitus
 2. Kaikki yhteydenpito ostajaehdokkaisiin
 3. Helppo ohjeistus asuntonäyttöä varten
 4. Ostotarjousneuvottelut
 5. Kauppakirjojen laadinta liitteineen
 6. Kaupanteon järjestäminen (sähköinen / perinteinen)
 7. Ilmoitusten tekeminen (isännöitsijä + verottaja)

Alustava asunnon hinta-arvio etänä

Ilmainen asunnon hinta-arvio on yleensä ensimmäinen askel asunnon myynnissä, mutta ei vielä sido sinua mihinkään. Maksuttoman asuntoarvion voit pyytää täyttämällä oheisen lomakkeen tai ottamalla yhteyttä alueesi tuntevaan kiinteistönvälittäjäämme. Kiinteistönvälittäjä tutustuu kohteeseesi ja antaa sinulle alustavan hinta-arvion, joka pohjautuu kohteen ominaisuuksiin ja muihin alueella toteutuneisiin asuntokauppoihin.

Ilmainen asunnon arviointi paikan päällä

Alustavan asunnon hinta-arvion jälkeen välittäjämme sopii mielellään kanssasi yhteisen ajan, jolloin välittäjä tulee paikan päälle tutustumaan kohteeseesi tarkemmin. Arviokäynnillä kiinteistönvälittäjä arvioi kohteen pyyntihinnan. Maksuton asuntoarvio mahdollistaa kohteen tarkan arvioinnin välittäjän tekemän kattavan selonoton avulla.

Luotettava asunnon hinta-arvio

Kokenut kiinteistönvälittäjä käyttää asunnon hinta-arviota määrittäessään alueen vahvaa markkinatuntemustaan ja tietojaan toteutuneista asuntokaupoista. Asunnon arvoon vaikuttavat asunnon sijainnin, asuntotyypin, tontin ja rakennusvuoden lisäksi lukuisat erilaiset tekijät asunnon kunnosta pohjaratkaisuihin.

Pyyntihinnan määrittäminen

Toimimme vastuullisesti ja takaamme sen, että jokainen antamamme hinta-arvio on luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti laadittu henkilökohtaisesti juuri sinulle. Lopullinen pyyntihinta määritellään aina yhdessä asunnon myyjän kanssa. Haluamme olla tukenasi kaikissa kotisi myyntisi vaiheissa aina hinnoittelusta kauppojen solmimiseen.

Varaa ilmainen hinta-arvio

Maksuton hinta-arvio ei sido sinua mihinkään ja saat sen helposti sekä nopeasti kauttamme.

Varaa ilmainen asuntoarvio ALA

Myytävän asunnon tiedot

Heippa ! Täytä alla olevaan lomakkeeseen tiedot myytävästä asunnosta.