HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ?

Pyydä meiltä maksuton asunnon hinta-arvio.

Jokainen antamamme hinta-arvio on luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti laadittu laillistetun kiinteistönvälittäjän toimesta henkilökohtaisesti juuri sinulle.

Emme toimita automatisoituja hinta-arvioita, koska arvioon vaikuttavat mm.

 • Kohteen taustatiedot ja erityispiirteet, kuten remontit
 • Tarkat toteutuneet kauppahintatilastot (pl. sukulaiskaupat)
 • Alueen tämän hetkinen markkinatilanne
 • Asiantuntevan välittäjän paikallistuntemus vuosien kokemuksella

Varaa ilmainen hinta-arvio

Maksuton hinta-arvio ei sido sinua mihinkään ja saat sen helposti sekä nopeasti kauttamme.

/asunnon-hinta-arvio/ YLÄ (NEW)

Myytävän asunnon tiedot

Heippa ! Täytä alla olevaan lomakkeeseen tiedot myytävästä asunnosta.


Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

Google
5.0
google

Kiinteistövälittäjä oli varsin ammattitaitoinen ja reagoi yhteydenottoihin hämmästyttävän nopeasti. Kerrostaloasuntomme Vantaalta myytiin heti ensimmäisellä näytöllä (Asunto oli aikasemmin myynnissä toisella välitystoimistolla tuloksetta 2 kuukautta).

Harri Maunu 4.5.2022
google

Kaikki sujui sovitusti ja ongelmitta. Välittäjä reagoi nopeasti kaikkiin viesteihimme. Vielä kauppojen jälkeenkin varmisteli, että kaikki hyvin ja asiat sujuvat sovitusti. Suosittelemme vahvasti. Kiitos paljon Sirkka!

Jani Kokkonen 30.11.2022
google

Tehokasta kiinteistönväliystä Turussa. Kiitos!

Joni Nordman 11.10.2021
google

Näppärä kiinteistönvälityspalvelu asunnon myyntiin.

google

Kiinteistövälittä heli hoiti myynnin erinomaisesti voin suositella

smaikel r 22.3.2022
google

Päätimme myydä vaimoni kanssa Vantaan kotimme. Koti Vaihtoon LKV käyttämä konsepti toimii hienosti. Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat ja 3D malli saivan asuntoesittelyissä positiivista palautetta. Välittäjämme Heli Kokkola hoiti sähköisen myyntiprosessin mallikkaasti ja ripeästi. Täydet pisteet Heli!

google

Before using this service, we have been trying to sell our apartment for a very long time with different agency together with high comission but it did not help at all. Then Koti vaihtoon LKV oy came suddenly as we found accidently in facebook and would like to try with no hope as we have been trying to sell it for a long time and we are already tired of selling. Now our apartment is sold out by Koti Vaihtoon LKV within 1 month, with low cost and very good service. Heli has done a b brilliant work in the phase of negotiation prices and all of the issues related to the apartment. I would give her 10 stars . Highly recommend to everyone! Monica T.

Lan Salmi 28.4.2022
google

Erinomaista kiinteistövälitystä. Asiat hoituu nopeasti ja tehokkaasti. Suosittelen lämpimästi.

google

Uusi helppo ja edullinen konsepti asunnon myyntiin. Kaikki sujui saumattomasti!

google

Henna kävi tekemässä meidän Raision omakotitalo asunnosta hinta-arvion. Kaikki kävi salamannopeasti ja sovitusti. Voin suositella!

google

Myimme omakotitalomme Espoossa ja päädyimme käyttämään Koti Vaihtoon LKV Oy:tä kiinteistönvälittäjänämme. Meitä palveli ihana Heli, joka oli paitsi rautainen ammattilainen myös lämmin ja helposti lähestyttävä persoona. Koko prosessi sujui paremmin kuin hyvin: kuvat ja myyntiesite olivat erinomaisia, näytöt saatiin joustavasti sovittua ja lopputuloksena kiinteistömme saatiin myytyä vain muutama päivä ilmoituksen julkaisun jälkeen reilusti yli pyyntihinnan. Heli piti huolta, että prosessi sujui juuri niinkuin piti alusta loppuun asti. Ei voi muuta kuin suositella, 5/5 👍🏻

google

Hyvin tavoitettavissa ja aikataulut sovittavissa. Edulliset välityskulut. Kiitos hyvästä palvelusta ja nopeasta myynnistä!

google

Ammattitaitoinen välittäjä jolla sydän paikallaan Sirkka Kemppainen hoiti meidän asunnon arvioinnin ja myynnin. Sirkka avusti kaikessa mitä tarvittiin (kuntotarkastukset yms muut) ja kaupat hoitui meidän älyttömän nopealla aikataululla! Hän oli aina tavoittettavissa ja valmis auttamaan. Olemme todella tyytyväisiä häneen, parempaa palvelua emme olisi saaneet mistään.

Janne 8.9.2022
google

Hyvä palvelu! Kaikki asiat hoidettiin asiallisesti ja ripeästi. Esittelyiden pitäminen itse oli myös miellyttävä kokemus, pääsi näkemään ostajaehdokkaat itse ja toki oma koti ja taloyhtiö oli tuttu, joten oli helppo vastailla ostajaehdokkaiden kysymyksiin.

Juha Hakomäki 26.10.2023
google

Välittäjän kanssa kaikki meni hyvin. Hän hoiti mainokset kauppapaikoissa, keskustelut asiakkaan kanssa ja paperityöt. Itse jouduin esittelemään asunnon. Minulle menettely sopi hyvin ja työlleen sai hyvän korvauksen. Suosittelen muillekin.

Risto Elo 16.1.2023
google

Sirkka on osoittautunut kokeneeksi asuntokaupan ammattilaiseksi, joka hallitsee kiinteistönvälityksen laaja-alaisesti asunto-osakkeista aina haastavimpiin kiinteistökauppoihin.

Matti Leskinen 20.11.2022
google

Halusimme kokeilla hieman erilaista välitystapaa ja valintamme oli Koti Vaihtoon LKV. Kiinteistövälittäjämme Heli Kokkola oli kokenut ammattilainen ja valokuvaajan ottamat kuvat ja varsinkin 3D-linkki saivat hyvää palautetta. Asunto meni kaupaksi todella nopeasti ja voimme lämpimästi suositella palvelua 👍

Kati Tervo 8.9.2022
google

Ystävällinen ja hyvä palvelu! Kaupat tuli nopeasti.

google

Nopeaa palvelua ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä.

Jarno Hauta 10.10.2021
google

Jos tarvitset Turun alueelta ammattitaitoista ja luotettavaa kiinteistönvälittäjää, niin voin lämpimästä suositella Koti Vaihtoon LKVtä. Koko prosessi asunnon hinta-arviosta myynttiin sujui helposti ja nopeasti ja välityspalkkio oli edullinen kilpailijoihin verrattuna.

Markus 12.10.2021
google

Nopeaa ja varmaa tekemistä, rautaisella ammattitaidolla!

Lasse Hilander 27.10.2023
google

Kiitos paljo Heli meilla on tyytyväinen

Ferat Koca 8.3.2022
google

Espoo Asunnonmyynti todella ammatillista sekä hyvä asiakaspalvelu.

kimete koca 8.3.2022
google

Myin asuntoni palvelumallillanne. Mahtavaa, että olette löytäneet LKV kiinteistönvälittäjän Turkuun.

Johan Stenfors 11.10.2021
google

Ammattitaitoista kiinteistönvälitystä! Voin lämpimästi suositella 🙂

Mira Sävel 23.10.2023
google

Saimme rivitalomme myytyä nopeasti ja edullisella välitys palkkiolla. Välittäjä Heli Kokkola oli oikein mukava ja osaava henkilö ja meitä hän palveli ammattitaitoisesti, hän piti yhteyttä meihin jatkuvasti kertoen missä tilanteessa oltiin milläkin hetkellä. Voin suositella häntä ja Koti Vaihtoon LKV:tä täydestä sydämestäni.

Kari Taskinen 24.4.2022
google

Minulla oli kokemusta useista kiinteistönvälittäjistä ja Sirkka Kemppainen on paras välittäjä jonka tiedän. Hän on tarkka, taitava ammattilainen, hyvä neuvottelija ja ystävällinen henkilö. Sirkka osaa antaa hyviä neuvoja. Hän teki sopimuksen kaikki osat itsenäisesti, koska minä asuin toisessa kaupungissa. Voit luottaa siihen, että hän hoitaa kaikki asiat hyvin ilman sinun osallistumistasi. Voin suositella hänen ammattitaitoaan kiinteistönvälittäjänä kaikille.

google

Kiinteistönvälittäjä Sirkka Kemppainen onnistui myymään omakotitaloni Ylöjärvellä ensimmäisellä näytöllä. Talon hinta-arvio oli kohdallaan koska myyntiaika oli todella lyhyt. Somekanavat olivat kaikki käytössä ja yhteydenpito asunnon myynnin eri vaiheissa oli sujuvaa. Olen Sirkan välitystoimintaan todella tyytyväinen.

google

Asiantuntevaa ja ammattimaista palvelua👍🏻 Voin suositella lämpimästi👍🏻

Joonas Pöyry 20.11.2023
google

Erittäin hyvä kokemus

google

Kerrostaloasunnon myynti sujui erittäin nopeasti, luotettavasti ja toivomaani hintaan. Välittäjä Heli Kokkola piti yhteyttä aktiivisesti niin myyjään kuin ostajaehdokkaisiinkin ja oli apuna kimuranteimmissakin kysymyksissä. Ehdottomasti paras kiinteistönvälittäjä. Asuntokaupat sujuivat miellyttävästi ilman stressiä kun tiesin, että voin luottaa välittäjään ja prosessiin.

google

Nopeaa ja asiakaslähtöistä tekemistä 👍🏼

Kaikki tämä sisältyy 1 % palkkioomme

 1. Aina sinulle yksilöity LKV-pätevä välittäjä
 2. 3D-virtuaaliesittely kodistasi
 3. Kattava portaalinäkyvyys (Etuovi, Oikotie, Tori)
 4. Some-mainonta asunnollesi (Facebook + Instagram)
 5. Ilmainen hinta-arvio
 6. Kaikki tarvittavat asiakirjat
 7. Ammattivalokuvat
 1. Kohderyhmää puhutteleva myynti-ilmoitus
 2. Kaikki yhteydenpito ostajaehdokkaisiin
 3. Helppo ohjeistus asuntonäyttöä varten
 4. Ostotarjousneuvottelut
 5. Kauppakirjojen laadinta liitteineen
 6. Kaupanteon järjestäminen (sähköinen / perinteinen)
 7. Ilmoitusten tekeminen (isännöitsijä + verottaja)
Avaa ovesi, hoidamme kaiken muun.
Avaa ovesi, hoidamme kaiken muun.

Alustava asunnon hinta-arvio etänä

Ilmainen asunnon hinta-arvio on yleensä ensimmäinen askel asunnon myynnissä, mutta ei vielä sido sinua mihinkään. Maksuttoman asuntoarvion voit pyytää täyttämällä oheisen lomakkeen tai ottamalla yhteyttä alueesi tuntevaan kiinteistönvälittäjäämme. Kiinteistönvälittäjä tutustuu kohteeseesi ja antaa sinulle alustavan hinta-arvion, joka pohjautuu kohteen ominaisuuksiin ja muihin alueella toteutuneisiin asuntokauppoihin.

Asunnon hinta-arvio
Ilmainen asunnon arviointi

Ilmainen asunnon arviointi paikan päällä

Alustavan asunnon hinta-arvion jälkeen välittäjämme sopii mielellään kanssasi yhteisen ajan, jolloin välittäjä tulee paikan päälle tutustumaan kohteeseesi tarkemmin. Arviokäynnillä kiinteistönvälittäjä arvioi kohteen pyyntihinnan. Maksuton asuntoarvio mahdollistaa kohteen tarkan arvioinnin välittäjän tekemän kattavan selonoton avulla.

Luotettava asunnon hinta-arvio

Kokenut kiinteistönvälittäjä käyttää asunnon hinta-arviota määrittäessään alueen vahvaa markkinatuntemustaan ja tietojaan toteutuneista asuntokaupoista. Asunnon arvoon vaikuttavat asunnon sijainnin, asuntotyypin, tontin ja rakennusvuoden lisäksi lukuisat erilaiset tekijät asunnon kunnosta pohjaratkaisuihin.

Luotettava asunnon hinta-arvio

Pyyntihinnan määrittäminen

Toimimme vastuullisesti ja takaamme sen, että jokainen antamamme hinta-arvio on luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti laadittu henkilökohtaisesti juuri sinulle. Lopullinen pyyntihinta määritellään aina yhdessä asunnon myyjän kanssa. Haluamme olla tukenasi kaikissa kotisi myyntisi vaiheissa aina hinnoittelusta kauppojen solmimiseen.

Varaa ilmainen hinta-arvio

Maksuton hinta-arvio ei sido sinua mihinkään ja saat sen helposti sekä nopeasti kauttamme.

/asunnon-hinta-arvio/ ALA (NEW)

Myytävän asunnon tiedot

Heippa ! Täytä alla olevaan lomakkeeseen tiedot myytävästä asunnosta.