Tarinamme

Miten syntyi Koti Vaihtoon LKV?

Koti Vaihtoon -tarinan ensimmäinen sivu käännettiin vuonna 2021, kun nettisivubisnestä pyörittävä Leo ja kiinteistönvälitysyrittäjänä toimiva Matti tutustuivat toisiinsa yhteisen projektin kautta.

Mutta ennen kuin mennään siihen, otetaan ensin pikakelaus vuoteen 2016.

Matti työskentelee kutsumusammatissaan välittäjänä menestyvässä kiinteistönvälitysfirmassa. Pitkät työpäivät, asuntonäytöissä kuluvat illat ja viikonloput saavat kuitenkin kokeneenkin konkarin haaveilemaan tehokkaammasta tavasta myydä koteja. Tavasta, jossa välittäjä ei kuormittuisi niin paljoa, mutta asiakaspalvelu olisi yhä mahdollisimman loppuunvietyä ja kauppa kävisi vilkkaana.

Samaan aikaan toisaalla Leo tarjoaa yrityksille verkkosivustoratkaisuja, joissa halutaan yhdistää viimeistelty visuaalinen ilme, ketterä tekninen toteutus sekä huippuunsa viritetty verkkonäkyvyys, jolla yritysten myyntiä voidaan tehostaa.

Ehkä jo arvaatkin, millaisissa merkeissä tämä kaksikko tapaa vuosia myöhemmin.

Matilla on toimiva kiinteistönvälityskonsepti, jossa asunnon omistaja esittelee kotinsa ostajille itse. Tehokkaan konseptin ansiosta asunnon omistaja säästää pitkän pennin välityspalkkiossa ja kiinteistönvälittäjällä puolestaan voi olla helposti jopa 50 asuntoa myynnissä samaan aikaan; myyntivolyymi on kova.

Uusien verkkosivujen ja hakukonenäkyvyyden kehittäminen tuo yrittäjät yhteen.

Leo innostuu konseptista välittömästi, sillä jouduttuaan myymään pari asuntoaan itse hän tietää, että tällaiselle palvelulle on kysyntää.

Yhteistyö sujuu mutkattomasti, asia johtaa toiseen ja ennen kuin ehdit sanoa prosentin välityspalkkio, parivaljakko on päättänyt yhdistää asiantuntemuksensa digitaalisesta markkinoinnista, verkkosivubisneksestä ja kiinteistönvälityksestä ennen näkemättömällä tavalla.

Näin siis saa alkunsa Koti Vaihtoon LKV.

Kyseessä on nykyaikainen Näytä kotisi™ -palvelumalli, joka tarjoaa asunnon myyjille kaikki ammattimaisen kiinteistönvälityksen parhaat puolet; huipputason markkinointimateriaalit, erittäin kattavan näkyvyyden sekä kiinteistönvälittäjän asiantuntemuksen henkilökohtaisen palvelun koko myyntiprosessin ajan.

Mutta koska asunnon omistaja näyttää kotinsa itse, säilyy välityspalkkiokin edullisena ja yksi kiinteistönvälittäjä voi helposti hallinnoida useita kymmeniä kohteita samaan aikaan.

Konseptiin kuuluu myös virtuaalinen Näyttö 24/7 -asuntoesittely™, joka herättää kohteen aivan eri tavalla henkiin ja tarjoaa ostajille mahdollisuuden tutustua tulevaan asuntoonsa mukavasti kotisohvalta käsin.