Suunnitteletko asuntosi myymistä?

Laita koti vaihtoon kauttamme, saat kattavamman näkyvyyden kohteellesi ja asunnostasi korkeamman kauppahinnan

Asunnon myynti

Me tarjoamme sinulle ketterämmän konseptin asunnon myyntiin. Palvelumallimme ansiosta saat kohteellesi erittäin kattavan nettinäkyvyyden sekä huippulaadukkaat markkinointimateriaalit. Tämä tarkoittaa enemmän kiinnostuneita ostajaehdokkaita ja korkeampaa kauppahintaa.


Kanssamme asunnon myynti on nopeaa ja edullista

Asunnon myynti kanssamme on edullista. Maksat toteutuneesta kaupasta vain 1 % välityspalkkion. Miten se on mahdollista? Huippuunsa hiotun palvelukonseptimme ansiosta voimme pitää välityspalkkiomme todella edullisena. Sinä näytät asuntosi potentiaaliselle ostajalle, mutta me hoidamme kaiken muun mikä perinteiseenkin välityspalveluun kuuluu aina kohteen markkinoinnista kaupantekoon saakka.

Hyödynnä huippuammattilaisen osaaminen asuntosi myynnissä. Meillä saat avuksesi sinulle henkilökohtaisesti nimetyn laillistetun kiinteistönvälittäjän, joka huolehtii asuntosi myynnistä alusta loppuun saakka. Saat aina henkilökohtaista palvelua, ja saman tutun kiinteistönvälittäjän kanssa asiointi sujuu mutkattomasti.

Ammattivalokuvaaja ottaa asunnostasi laadukkaat sisä- ja ulkokuvat, joilla saadaan tuotua esille asuntosi parhaimmat puolet. Samalla kuvataan aina myös virtuaalinen Näyttö 24/7 -asuntoesittely™. Huippulaadukkaan 3D-esittelyn ansiosta ostajaehdokkaat voivat jo ennen yhteydenottoa välittäjään tutustua myytävään kohteeseen ja liikkua siellä virtuaalisesti, vaikka kotisohvalta käsin. Asunnon myynti on nopeampaa, sillä yhteyttä ottaessaan ostajaehdokas on jo todella kiinnostunut. 3D-esittelyiden ansiosta kohteista tulee 95 % enemmän yhteydenottoja.*

*Lähde: Matterport 2018, 9 Surefire Ways To Sell Homes Faster

Tarjoamme kohteellesi erittäin kattavan verkkonäkyvyyden, sillä digitaalinen markkinointi sekä verkkonäkyvyys ovat vahvuuksiamme. Me tiedämme missä potentiaaliset ostajaehdokkaat ovat ja markkinoimme kohdettasi Facebookin ja Instagramin lisäksi Etuovessa, Oikotiellä sekä monista kilpailijoista poiketen myös Torissa.

Kaikki tämä sisältyy palveluumme

 • Alueesi tunteva, kokenut kiinteistönvälittäjä
 • Ilmainen hinta-arvio ja katselmus paikan päällä
 • Kaikkien tarvittavien asiakirjojen tilaus
 • Ohjeistus asuntokuvausta varten
 • Ammattivalokuvaajan myyntikuvat
 • Virtuaalinen Näyttö 24/7 -asuntoesittely™
 • Kohderyhmää puhutteleva myynti-ilmoitus
 • Näkyvyys Etuovessa, Oikotiellä, Torissa
 • Kohdennettu markkinointi sosiaalisessa mediassa
 • Yhteydenpito ostajaehdokkaisiin
 • Helppo ohjeistus asuntonäyttöä varten
 • Ostotarjousten vastaanottaminen ja
 • Kauppakirjan laadinta liitteineen
 • Kaupanteon järjestäminen sähköisesti tai perinteisesti
 • Ilmoitukset isännöitsijälle ja verottajalle kaupanteon jälkeen

HALUATKO LAITTAA KOTISI VAIHTOON?

Asunnon myynti vaiheittain

1. Ilmainen hinta-arvio

Aloitamme asunnon myynnin ilmaisella hinta-arviolla. Voit jättää arviopyynnön vaivattomasti hinta-arviolomakkeella. Laillistettu kiinteistönvälittäjä tutustuu alueen hintatasoon ja kohteen ominaisuuksiin, on sinuun yhteydessä ja antaa luotettavan arvion kohteen hinnasta. Tarkempaa arviota varten välittäjä tulee kohteeseen paikan päälle ja lopullinen pyyntihinta sovitaan yhdessä sinun kanssasi.

2. Myyntisopimus

Mikäli haluat aloittaa asunnon myynnin, teemme siitä myyntisopimuksen. Sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu vaikka heti paikan päällä tai jos haluat vielä miettiä asiaa, toimeksiantosopimus on helppo allekirjoittaa myöhemmin myös sähköisesti. Voit tilata palvelun myös suoraan verkkopalvelustamme.

3. Kohteen kuvaus

Valokuvaaja on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi sopivan ajan myyntikuvien ottamista varten. Käytämme kuvien ottamiseen aina ammattikuvaajaa, jotta saamme tuotua esille asuntosi parhaat puolet. Laadukkaiden sisä- ja ulkokuvien lisäksi valokuvaaja ottaa samalla kohteesta huipputason 3D-esittelyn, joka tarjoaa ostajille mahdollisuuden tutustua kohteeseen etänä.

4. Markkinoinnin valmistelu

Kiinteistönvälittäjä tilaa puolestasi isännöitsijäntodistuksen ja muut tarvittavat asiakirjat sekä laatii kohderyhmää puhuttelevan, informatiivisen ja kotisi parhaat puolet esiin nostavan myyntitekstin. Saat tekstin sähköpostitse hyväksyttäväksesi, ja sitä voidaan tarvittaessa muokata toiveidesi pohjalta.

5. Markkinointi

Kun kaikki materiaalit ovat valmiina, aloitamme kohteen markkinoinnin. Kattavan näkyvyyden taataksemme julkaisemme kohteen kaikissa Suomen suurimmissa myyntiportaaleissa; Oikotiellä, Etuovessa ja Torissa sekä Facebookissa ja Instagramissa. Välittäjä vastaa ostajaehdokkaiden yhteydenottoihin ja sopii näyttöajoista, jotka sopivat sinulle.

6. Asunnon näyttäminen

Näytät asunnon ostajaehdokkaalle itse, mutta me hoidamme kaiken muun. Välittäjä löytää potentiaalisen ostajan, sopii näytöstä ja kaikesta yhteydenpidosta ennen asuntonäyttöä ja asuntonäytön jälkeen – sinun tarvitsee vain olla vastaanottamassa ostajaehdokas sovittuna ajankohtana.

Tunnet asuntosi parhaiten ja voit tarjota ostajalle kokemusperäistä tietoa asunnostasi, naapurustostasi ja lähipalveluistasi. Ostajaehdokas saa näin entistä kattavamman kuvan myytävästä kohteesta, mikä vauhdittaa kaupankäyntiä. Kaupan osapuolten kohdatessa olemme lähempänä lopullista kauppaa.

Meiltä saat kaiken tarvittavan tuen asuntonäyttöön liittyen ja voit aina ohjata asiakasta kääntymään kysymyksissään henkilökohtaisen kiinteistönvälittäjäsi puoleen.

7. Ostotarjoukset

Vastaanotamme ostotarjoukset asunnostasi, hoidamme kauppaneuvottelut, ja sinä hyväksyt halutessasi parhaimman tarjouksen. Ostotarjouksen hyväksymisen jälkeen laadimme kauppakirjaluonnoksen sinulle ja asunnon ostajalle.

8. Kaupanteko

Järjestämme kaupanteon joko sähköisesti tai perinteisesti ja sovimme rahasiirroista pankkien kanssa. Perinteisessä kaupanteossa huolehdimme kiinteistökaupoissa paikan päälle myös siihen tarvittavan kaupanvahvistajan. Asuntokauppojen jälkeen teemme vielä kaikki tarvittavat ilmoitukset asunto-osakeyhtiölle ja verottajalle.

Henna Hartikainen

Harkitsetko asuntosi myyntiä?

Asuntosi näkyvyys taattu seuraavissa palveluissa