Edullinen välityspalkkio 1 %

Asunnon omistaja, myy kotisi nopeasti ja säästä välityspalkkiossa tuhansia euroja

 • Välityspalkkio 1 % kohteen velattomasta kauppahinnasta
 • Minimipalkkiot: 2400 € asunto-osakkeet, 3000 € kiinteistöt
 • Ei piilokuluja ja hinta sisältää alv. 24 %

Aina laaja portaalinäkyvyys ja kohdennettu some-mainonta

Varaa ilmainen hinta-arvio

Maksuton hinta-arvio ei sido sinua mihinkään ja saat sen helposti sekä nopeasti kauttamme.

Jätä yhteydenottopyyntö palvelusivut ylä

Kilpailuta välityspalkkiosi ja säästä tuhansia euroja

Hintalaskuri
240000
3
%

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

Google
5.0
google

Kiinteistövälittä heli hoiti myynnin erinomaisesti voin suositella

smaikel r 22.3.2022
google

Uusi helppo ja edullinen konsepti asunnon myyntiin. Kaikki sujui saumattomasti!

google

Henna kävi tekemässä meidän Raision omakotitalo asunnosta hinta-arvion. Kaikki kävi salamannopeasti ja sovitusti. Voin suositella!

google

Kiinteistönvälitystä, jossa kaikki vaiheet olivat todellakin huomioitu. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä, edullinen välityspalkkio ja asunnon nopea myyntiaika, vaikka olikin omakotitalo kyseessä. Muiden kiinteistönvälittäjien palkkiot olisivat olleet 3 tai 4 kertaa kalliimpia! Voin todellakin suositella Turun alueella! 👍👍

google

Näppärä kiinteistönvälityspalvelu asunnon myyntiin.

google

Saimme rivitalomme myytyä nopeasti ja edullisella välitys palkkiolla. Välittäjä Heli Kokkola oli oikein mukava ja osaava henkilö ja meitä hän palveli ammattitaitoisesti, hän piti yhteyttä meihin jatkuvasti kertoen missä tilanteessa oltiin milläkin hetkellä. Voin suositella häntä ja Koti Vaihtoon LKV:tä täydestä sydämestäni.

google

Kiitos paljo Heli meilla on tyytyväinen

google

Myin asuntoni palvelumallillanne. Mahtavaa, että olette löytäneet LKV kiinteistönvälittäjän Turkuun.

google

Kiinteistövälittäjä oli varsin ammattitaitoinen ja reagoi yhteydenottoihin hämmästyttävän nopeasti. Kerrostaloasuntomme Vantaalta myytiin heti ensimmäisellä näytöllä (Asunto oli aikasemmin myynnissä toisella välitystoimistolla tuloksetta 2 kuukautta).

google

Kerrostaloasunnon myynti sujui erittäin nopeasti, luotettavasti ja toivomaani hintaan. Välittäjä Heli Kokkola piti yhteyttä aktiivisesti niin myyjään kuin ostajaehdokkaisiinkin ja oli apuna kimuranteimmissakin kysymyksissä. Ehdottomasti paras kiinteistönvälittäjä. Asuntokaupat sujuivat miellyttävästi ilman stressiä kun tiesin, että voin luottaa välittäjään ja prosessiin.

google

Espoo Asunnonmyynti todella ammatillista sekä hyvä asiakaspalvelu.

google

Jos tarvitset Turun alueelta ammattitaitoista ja luotettavaa kiinteistönvälittäjää, niin voin lämpimästä suositella Koti Vaihtoon LKVtä. Koko prosessi asunnon hinta-arviosta myynttiin sujui helposti ja nopeasti ja välityspalkkio oli edullinen kilpailijoihin verrattuna.

google

Before using this service, we have been trying to sell our apartment for a very long time with different agency together with high comission but it did not help at all. Then Koti vaihtoon LKV oy came suddenly as we found accidently in facebook and would like to try with no hope as we have been trying to sell it for a long time and we are already tired of selling. Now our apartment is sold out by Koti Vaihtoon LKV within 1 month, with low cost and very good service. Heli has done a b brilliant work in the phase of negotiation prices and all of the issues related to the apartment. I would give her 10 stars . Highly recommend to everyone! Monica T.

Lan Salmi 28.4.2022
google

Nopeaa ja asiakaslähtöistä tekemistä 👍🏼

google

Tehokasta kiinteistönväliystä Turussa. Kiitos!

Joni Nordman 11.10.2021
google

Nopeaa palvelua ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä.

Jarno Hauta 10.10.2021
google

Myimme omakotitalomme Espoossa ja päädyimme käyttämään Koti Vaihtoon LKV Oy:tä kiinteistönvälittäjänämme. Meitä palveli ihana Heli, joka oli paitsi rautainen ammattilainen myös lämmin ja helposti lähestyttävä persoona. Koko prosessi sujui paremmin kuin hyvin: kuvat ja myyntiesite olivat erinomaisia, näytöt saatiin joustavasti sovittua ja lopputuloksena kiinteistömme saatiin myytyä vain muutama päivä ilmoituksen julkaisun jälkeen reilusti yli pyyntihinnan. Heli piti huolta, että prosessi sujui juuri niinkuin piti alusta loppuun asti. Ei voi muuta kuin suositella, 5/5 👍🏻

Kaikki tämä sisältyy 1 % palkkioomme

 1. Aina sinulle yksilöity LKV-pätevä välittäjä
 2. 3D-virtuaaliesittely kodistasi
 3. Kattava portaalinäkyvyys (Etuovi, Oikotie, Tori)
 4. Some-mainonta asunnollesi (Facebook + Instagram)
 5. Ilmainen hinta-arvio
 6. Kaikki tarvittavat asiakirjat
 7. Ammattivalokuvat
 1. Kohderyhmää puhutteleva myynti-ilmoitus
 2. Kaikki yhteydenpito ostajaehdokkaisiin
 3. Helppo ohjeistus asuntonäyttöä varten
 4. Ostotarjousneuvottelut
 5. Kauppakirjojen laadinta liitteineen
 6. Kaupanteon järjestäminen (sähköinen / perinteinen)
 7. Ilmoitusten tekeminen (isännöitsijä + verottaja)

Kauppakirjan laadinta ja viralliset kirjalliset arviot

Kauppakirjan laadinta sisältyy myyntitoimeksiantosopimuksen yhteydessä välityspalkkioon.

Jos olet löytänyt ostajan itse ja tarvitset vain kauppakirjan, perimme kauppakirjan laadinnasta asunto-osakkeissa 500 € ja kiinteistöissä 800 €. Hinnat sis. alv. 24 %. Ohjeistamme sinua tarvittavien liitteiden tilaamisessa. Kiinteistökaupassa tarvitset vielä erillisen kaupanvahvistajan.

Arviointi myyntiä varten on aina ilmainen.

Kirjalliset arviot esimerkiksi perunkirjoitusta, ositusta tai vakuusarvoa varten ovat asunto-osakkeissa 500 € ja kiinteistöissä 800 €. Hinnat sis. alv. 24 %. Ohjeistamme sinua tarvittavien liitteiden tilaamisessa.

Kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin ja silti edullinen välityspalkkio

Haluatko säästää asunnon välityspalkkiossa ja harkitset ehkä kotisi myyntiä itse? Kodin hinnoittelu, markkinointi ja myynti on useimmiten fiksuinta jättää alan ammattilaisille.

Kun myyt asuntosi kiinteistönvälittäjän välittämänä, toimii sekä myyjän että ostajan turvana kuluttajansuojalaki. Käytä alan ammattilaista asuntosi välittäjänä ja nukut yösi hyvin myös asuntokaupan jälkeen.

Itse asuntonsa myyvien säästöaikeet kaatuvat yleensä joko kohteen alihinnoitteluun tai ylihinnoitteluun, jolloin asunto ei mene kaupaksi tai myyntiaika venähtää.

Kokenut kiinteistönvälittäjä osaa hinnoitella kohteen tarkkoihin kauppahintatilastoihin ja data-analytiikkaan pohjautuvien tilastojen avulla siten, että saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan ja myyntiaika pysyy järkevänä.

Koti Vaihtoon LKV:n ansiosta sinun ei tarvitse valita. Ammattilainen hoitaa kohteesi myynnin mutta samalla säästät myös välityspalkkiossa.