EDULLINEN VÄLITYSPALKKIO 1 %

Asunnon omistaja, myy kotisi nopeasti ja säästä välityspalkkiossa tuhansia euroja

Välityspalkkiomme on 1 % kohteen velattomasta kauppahinnasta. Asiakirjat, kuvat ja 3D-esittely (yht. 399 €) veloitetaan erikseen kohteen julkaisun yhteydessä. Hinnat sis. alv. 24 %.

Kiinteistöjen minimipalkkiot kaikilla alueilla on 3500 €

Asunto-osakkeiden minimipalkkiot alueittain:

 • Pääkaupunkiseutu 2500 €
 • Keski-Uusimaa 2500 €
 • Itä-Uusimaa 2500 €
 • Länsi-Uusimaa 1950 €
 • Kanta-Häme 1950 €
 • Päijät-Häme 1950 €
 • Varsinais-Suomi 2500 €
 • Pirkanmaa 2250 €
 • Etelä-Karjala 2500 €
Google-arvostelut
5.0
Yhteensä 35 arvostelua

Varaa ilmainen hinta-arvio

Maksuton hinta-arvio ei sido sinua mihinkään ja saat sen helposti sekä nopeasti kauttamme.

Etusivu ja palvelusivut (NEW)

Kilpailuta välityspalkkiosi ja säästä tuhansia euroja

Hintalaskuri (Ei täytettävä lomake, pelkkä laskuri)
195000
3
%

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

Google
5.0
google

Erinomaista kiinteistövälitystä. Asiat hoituu nopeasti ja tehokkaasti. Suosittelen lämpimästi.

google

Minulla oli kokemusta useista kiinteistönvälittäjistä ja Sirkka Kemppainen on paras välittäjä jonka tiedän. Hän on tarkka, taitava ammattilainen, hyvä neuvottelija ja ystävällinen henkilö. Sirkka osaa antaa hyviä neuvoja. Hän teki sopimuksen kaikki osat itsenäisesti, koska minä asuin toisessa kaupungissa. Voit luottaa siihen, että hän hoitaa kaikki asiat hyvin ilman sinun osallistumistasi. Voin suositella hänen ammattitaitoaan kiinteistönvälittäjänä kaikille.

google

Kaikki sujui sovitusti ja ongelmitta. Välittäjä reagoi nopeasti kaikkiin viesteihimme. Vielä kauppojen jälkeenkin varmisteli, että kaikki hyvin ja asiat sujuvat sovitusti. Suosittelemme vahvasti. Kiitos paljon Sirkka!

Jani Kokkonen 30.11.2022
google

Henna kävi tekemässä meidän Raision omakotitalo asunnosta hinta-arvion. Kaikki kävi salamannopeasti ja sovitusti. Voin suositella!

google

Saimme rivitalomme myytyä nopeasti ja edullisella välitys palkkiolla. Välittäjä Heli Kokkola oli oikein mukava ja osaava henkilö ja meitä hän palveli ammattitaitoisesti, hän piti yhteyttä meihin jatkuvasti kertoen missä tilanteessa oltiin milläkin hetkellä. Voin suositella häntä ja Koti Vaihtoon LKV:tä täydestä sydämestäni.

Kari Taskinen 24.4.2022
google

Ammattitaitoista kiinteistönvälitystä! Voin lämpimästi suositella 🙂

Mira Sävel 23.10.2023
google

Tehokasta kiinteistönväliystä Turussa. Kiitos!

Joni Nordman 11.10.2021
google

Erittäin hyvä kokemus

google

Kiitos paljo Heli meilla on tyytyväinen

Ferat Koca 8.3.2022
google

Myin asuntoni palvelumallillanne. Mahtavaa, että olette löytäneet LKV kiinteistönvälittäjän Turkuun.

Johan Stenfors 11.10.2021
google

Jos tarvitset Turun alueelta ammattitaitoista ja luotettavaa kiinteistönvälittäjää, niin voin lämpimästä suositella Koti Vaihtoon LKVtä. Koko prosessi asunnon hinta-arviosta myynttiin sujui helposti ja nopeasti ja välityspalkkio oli edullinen kilpailijoihin verrattuna.

Markus 12.10.2021
google

Myimme omakotitalomme Espoossa ja päädyimme käyttämään Koti Vaihtoon LKV Oy:tä kiinteistönvälittäjänämme. Meitä palveli ihana Heli, joka oli paitsi rautainen ammattilainen myös lämmin ja helposti lähestyttävä persoona. Koko prosessi sujui paremmin kuin hyvin: kuvat ja myyntiesite olivat erinomaisia, näytöt saatiin joustavasti sovittua ja lopputuloksena kiinteistömme saatiin myytyä vain muutama päivä ilmoituksen julkaisun jälkeen reilusti yli pyyntihinnan. Heli piti huolta, että prosessi sujui juuri niinkuin piti alusta loppuun asti. Ei voi muuta kuin suositella, 5/5 👍🏻

google

Nopeaa palvelua ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä.

Jarno Hauta 10.10.2021
google

Ystävällinen ja hyvä palvelu! Kaupat tuli nopeasti.

google

Ammattitaitoinen välittäjä jolla sydän paikallaan Sirkka Kemppainen hoiti meidän asunnon arvioinnin ja myynnin. Sirkka avusti kaikessa mitä tarvittiin (kuntotarkastukset yms muut) ja kaupat hoitui meidän älyttömän nopealla aikataululla! Hän oli aina tavoittettavissa ja valmis auttamaan. Olemme todella tyytyväisiä häneen, parempaa palvelua emme olisi saaneet mistään.

Janne 8.9.2022
google

Hyvin tavoitettavissa ja aikataulut sovittavissa. Edulliset välityskulut. Kiitos hyvästä palvelusta ja nopeasta myynnistä!

google

Kerrostaloasunnon myynti sujui erittäin nopeasti, luotettavasti ja toivomaani hintaan. Välittäjä Heli Kokkola piti yhteyttä aktiivisesti niin myyjään kuin ostajaehdokkaisiinkin ja oli apuna kimuranteimmissakin kysymyksissä. Ehdottomasti paras kiinteistönvälittäjä. Asuntokaupat sujuivat miellyttävästi ilman stressiä kun tiesin, että voin luottaa välittäjään ja prosessiin.

google

Sirkka on osoittautunut kokeneeksi asuntokaupan ammattilaiseksi, joka hallitsee kiinteistönvälityksen laaja-alaisesti asunto-osakkeista aina haastavimpiin kiinteistökauppoihin.

Matti Leskinen 20.11.2022
google

Nopeaa ja asiakaslähtöistä tekemistä 👍🏼

google

Halusimme kokeilla hieman erilaista välitystapaa ja valintamme oli Koti Vaihtoon LKV. Kiinteistövälittäjämme Heli Kokkola oli kokenut ammattilainen ja valokuvaajan ottamat kuvat ja varsinkin 3D-linkki saivat hyvää palautetta. Asunto meni kaupaksi todella nopeasti ja voimme lämpimästi suositella palvelua 👍

Kati Tervo 8.9.2022
google

Espoo Asunnonmyynti todella ammatillista sekä hyvä asiakaspalvelu.

kimete koca 8.3.2022
google

Kiinteistönvälittäjä Sirkka Kemppainen onnistui myymään omakotitaloni Ylöjärvellä ensimmäisellä näytöllä. Talon hinta-arvio oli kohdallaan koska myyntiaika oli todella lyhyt. Somekanavat olivat kaikki käytössä ja yhteydenpito asunnon myynnin eri vaiheissa oli sujuvaa. Olen Sirkan välitystoimintaan todella tyytyväinen.

google

Kiinteistövälittä heli hoiti myynnin erinomaisesti voin suositella

smaikel r 22.3.2022
google

Hyvä palvelu! Kaikki asiat hoidettiin asiallisesti ja ripeästi. Esittelyiden pitäminen itse oli myös miellyttävä kokemus, pääsi näkemään ostajaehdokkaat itse ja toki oma koti ja taloyhtiö oli tuttu, joten oli helppo vastailla ostajaehdokkaiden kysymyksiin.

Juha Hakomäki 26.10.2023
google

Kiinteistövälittäjä oli varsin ammattitaitoinen ja reagoi yhteydenottoihin hämmästyttävän nopeasti. Kerrostaloasuntomme Vantaalta myytiin heti ensimmäisellä näytöllä (Asunto oli aikasemmin myynnissä toisella välitystoimistolla tuloksetta 2 kuukautta).

Harri Maunu 4.5.2022
google

Uusi helppo ja edullinen konsepti asunnon myyntiin. Kaikki sujui saumattomasti!

google

Nopeaa ja varmaa tekemistä, rautaisella ammattitaidolla!

Lasse Hilander 27.10.2023
google

Päätimme myydä vaimoni kanssa Vantaan kotimme. Koti Vaihtoon LKV käyttämä konsepti toimii hienosti. Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat ja 3D malli saivan asuntoesittelyissä positiivista palautetta. Välittäjämme Heli Kokkola hoiti sähköisen myyntiprosessin mallikkaasti ja ripeästi. Täydet pisteet Heli!

google

Näppärä kiinteistönvälityspalvelu asunnon myyntiin.

google

Before using this service, we have been trying to sell our apartment for a very long time with different agency together with high comission but it did not help at all. Then Koti vaihtoon LKV oy came suddenly as we found accidently in facebook and would like to try with no hope as we have been trying to sell it for a long time and we are already tired of selling. Now our apartment is sold out by Koti Vaihtoon LKV within 1 month, with low cost and very good service. Heli has done a b brilliant work in the phase of negotiation prices and all of the issues related to the apartment. I would give her 10 stars . Highly recommend to everyone! Monica T.

Lan Salmi 28.4.2022
google

Välittäjän kanssa kaikki meni hyvin. Hän hoiti mainokset kauppapaikoissa, keskustelut asiakkaan kanssa ja paperityöt. Itse jouduin esittelemään asunnon. Minulle menettely sopi hyvin ja työlleen sai hyvän korvauksen. Suosittelen muillekin.

Risto Elo 16.1.2023
google

Asiantuntevaa ja ammattimaista palvelua👍🏻 Voin suositella lämpimästi👍🏻

Joonas Pöyry 20.11.2023

Kaikki tämä sisältyy 1 % palkkioomme

 1. Aina sinulle yksilöity LKV-pätevä välittäjä
 2. 3D-virtuaaliesittely kodistasi
 3. Kattava portaalinäkyvyys (Etuovi, Oikotie, Tori)
 4. Some-mainonta asunnollesi (Facebook + Instagram)
 5. Ilmainen hinta-arvio
 6. Kaikki tarvittavat asiakirjat
 7. Ammattivalokuvat
 1. Kohderyhmää puhutteleva myynti-ilmoitus
 2. Kaikki yhteydenpito ostajaehdokkaisiin
 3. Helppo ohjeistus asuntonäyttöä varten
 4. Ostotarjousneuvottelut
 5. Kauppakirjojen laadinta liitteineen
 6. Kaupanteon järjestäminen (sähköinen / perinteinen)
 7. Ilmoitusten tekeminen (isännöitsijä + verottaja)
Avaa ovesi, hoidamme kaiken muun.
Avaa ovesi, hoidamme kaiken muun.

KETTERÄMPI KONSEPTI

Jopa 200-400 % edullisempi välityspalkkio. Eikä tässä vielä kaikki. Kattavampi näkyvyys tuo yleensä myös enemmän ostajaehdokkaita ja korkeamman kauppahinnan.

Tehokas konsepti

Toteutamme myytävistä kohteistamme huippulaadukkaat myyntimateriaalit ja tarjoamme niille erittäin kattavan nettinäkyvyyden. Huippuunsa viritetty konsepti tarkoittaa enemmän kiinnostuneita ostajaehdokkaita, vilkkaampana käyvää asuntokauppaa sekä korkeampaa kauppahintaa.

Virtuaalinen Näyttö 24/7 -asuntoesittely™

Perinteisten myyntikuvien lisäksi toteutamme kaikista kohteista huippulaadukkaan 3D-esittelyn, jonka ansiosta kiinnostuneet ostajat voivat tutustua kohteeseen erinomaisella tarkkuudella ja liikkua kohteessa virtuaalisesti kotisohvalta käsin. Ottaessaan yhteyttä kiinteistönvälittäjään ostajaehdokkaat ovat jo todennäköisemmin liikkeellä tositarkoituksella.

Näytät kotisi itse

Sinä tunnet kotisi parhaiten ja voit tarjota ostajalle ensiarvoisen tärkeää kokemusperäistä tietoa, jota välittäjällä ei ole. Olet paikalla vastaanottamassa ostajaehdokasta ja näytät hänelle kotisi itse, mutta kiinteistönvälittäjä hoitaa kaiken muun asunnon markkinoinnista ja ostotarjousten vastaanottamisesta kauppaneuvotteluihin ja kaupantekoon. Välittäjä voi käyttää työaikansa entistä tehokkaammin asiakkaiden palvelemiseen, kun aikaa ei kulu maanteillä ja ruuhkissa, ja siksi välityspalkkio on edullinen.

Kauppakirjan laadinta ja viralliset kirjalliset arviot

Kauppakirjan laadinta sisältyy myyntitoimeksiantosopimuksen yhteydessä välityspalkkioon.

Jos olet löytänyt ostajan itse ja tarvitset vain kauppakirjan, perimme kauppakirjan laadinnasta asunto-osakkeissa 500 € ja kiinteistöissä 800 €. Hinnat sis. alv. 24 %. Ohjeistamme sinua tarvittavien liitteiden tilaamisessa. Kiinteistökaupassa tarvitset vielä erillisen kaupanvahvistajan.

Arviointi myyntiä varten on aina ilmainen.

Kirjalliset arviot esimerkiksi perunkirjoitusta, ositusta tai vakuusarvoa varten ovat asunto-osakkeissa 500 € ja kiinteistöissä 800 €. Hinnat sis. alv. 24 %. Ohjeistamme sinua tarvittavien liitteiden tilaamisessa.

Kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin ja silti edullinen välityspalkkio

Haluatko säästää asunnon välityspalkkiossa ja harkitset ehkä kotisi myyntiä itse? Kodin hinnoittelu, markkinointi ja myynti on useimmiten fiksuinta jättää alan ammattilaisille.

Kun myyt asuntosi kiinteistönvälittäjän välittämänä, toimii sekä myyjän että ostajan turvana kuluttajansuojalaki. Käytä alan ammattilaista asuntosi välittäjänä ja nukut yösi hyvin myös asuntokaupan jälkeen.

Itse asuntonsa myyvien säästöaikeet kaatuvat yleensä joko kohteen alihinnoitteluun tai ylihinnoitteluun, jolloin asunto ei mene kaupaksi tai myyntiaika venähtää.

Kokenut kiinteistönvälittäjä osaa hinnoitella kohteen tarkkoihin kauppahintatilastoihin ja data-analytiikkaan pohjautuvien tilastojen avulla siten, että saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan ja myyntiaika pysyy järkevänä.

Koti Vaihtoon LKV:n ansiosta sinun ei tarvitse valita. Ammattilainen hoitaa kohteesi myynnin mutta samalla säästät myös välityspalkkiossa.