Edullinen välityspalkkio 1 %

Myymme omakotitalot, rivitaloasunnot, kerrostalohuoneistot, erillistalot, luhtitalot ja paritalot kaikki samalla edullisella välityspalkkiolla (1 % asunnon velattomasta kauppahinnasta).

Minimipalkkiomme on 2000 €. Välityspalkkion maksat vasta, kun kaupparahat ovat tililläsi. Hinta sisältää kaikki kulut, kuten kuvaukset, isännöitsijäntodistuksen ja kiinteistörekisteriotteet. Hintamme sisältävät 24 % alv.

Kilpailuta välityspalkkiosi ja säästä tuhansia euroja


KETTERÄMPI KONSEPTI

Miksi voimme tarjota näin edullisen välityspalkkion?

Tehokas konsepti

Toteutamme myytävistä kohteistamme huippulaadukkaat myyntimateriaalit ja tarjoamme niille erittäin kattavan nettinäkyvyyden. Huippuunsa viritetty konsepti tarkoittaa enemmän kiinnostuneita ostajaehdokkaita, vilkkaampana käyvää asuntokauppaa sekä korkeampaa kauppahintaa.

Virtuaalinen Näyttö 24/7 -asuntoesittely™

Perinteisten myyntikuvien lisäksi toteutamme kaikista kohteista huippulaadukkaan 3D-esittelyn, jonka ansiosta kiinnostuneet ostajat voivat tutustua kohteeseen erinomaisella tarkkuudella ja liikkua kohteessa virtuaalisesti kotisohvalta käsin. Ottaessaan yhteyttä kiinteistönvälittäjään ostajaehdokkaat ovat jo todennäköisemmin liikkeellä tositarkoituksella.

Näytät kotisi itse

Sinä tunnet kotisi parhaiten ja voit tarjota ostajalle ensiarvoisen tärkeää kokemusperäistä tietoa, jota välittäjällä ei ole. Olet paikalla vastaanottamassa ostajaehdokasta ja näytät hänelle kotisi itse, mutta kiinteistönvälittäjä hoitaa kaiken muun asunnon markkinoinnista ja ostotarjousten vastaanottamisesta kauppaneuvotteluihin ja kaupantekoon. Välittäjä voi käyttää työaikansa entistä tehokkaammin asiakkaiden palvelemiseen, kun aikaa ei kulu maanteillä ja ruuhkissa, ja siksi välityspalkkio on edullinen.

Haluatko säästää välityspalkkiossa?

Kauppakirjan laadinta sisältyy myyntitoimeksiantosopimuksen yhteydessä välityspalkkioon.

Jos olet löytänyt ostajan itse ja tarvitset vain kauppakirjan, perimme kauppakirjan laadinnasta asunto-osakkeissa 500 € sis. alv. 24 % ja kiinteistöissä 800 € sis.alv 24 %. Ohjeistamme sinua tarvittavien liitteiden tilaamisessa. Kiinteistökaupassa tarvitset vielä erillisen kaupanvahvistajan.

Arviointi myyntiä varten on ilmainen.

Kirjalliset arviot esimerkiksi perunkirjoitusta, ositusta tai vakuusarvoa varten 500 € sis. alv 24 %. Ohjeistamme sinua tarvittavien liitteiden tilaamisessa.

Edullinen välityspalkkio, mutta kaikki tämä sisältyy

 • Alueesi tunteva, kokenut kiinteistönvälittäjä
 • Ilmainen hinta-arvio ja katselmus paikan päällä
 • Kaikkien tarvittavien asiakirjojen tilaus
 • Ohjeistus asuntokuvausta varten
 • Ammattivalokuvaajan myyntikuvat
 • Virtuaalinen Näyttö 24/7 -asuntoesittely™
 • Kohderyhmää puhutteleva myynti-ilmoitus
 • Näkyvyys Etuovessa, Oikotiellä, Torissa
 • Kohdennettu markkinointi sosiaalisessa mediassa
 • Yhteydenpito ostajaehdokkaisiin
 • Helppo ohjeistus asuntonäyttöä varten
 • Ostotarjousten vastaanottaminen ja
 • Kauppakirjan laadinta liitteineen
 • Kaupanteon järjestäminen sähköisesti tai perinteisesti
 • Ilmoitukset isännöitsijälle ja verottajalle kaupanteon jälkeen
välityspalkkio

Kiinteistönvälittäjä avuksi asunnon myyntiin ja silti edullinen välityspalkkio

Haluatko säästää asunnon välityspalkkiossa ja harkitset ehkä kotisi myyntiä itse? Kodin hinnoittelu, markkinointi ja myynti on useimmiten fiksuinta jättää alan ammattilaisille.

Kun myyt asuntosi kiinteistönvälittäjän välittämänä, toimii sekä myyjän että ostajan turvana kuluttajansuojalaki. Käytä alan ammattilaista asuntosi välittäjänä ja nukut yösi hyvin myös asuntokaupan jälkeen.

Itse asuntonsa myyvien säästöaikeet kaatuvat yleensä joko kohteen alihinnoitteluun tai ylihinnoitteluun, jolloin asunto ei mene kaupaksi tai myyntiaika venähtää.

Kokenut kiinteistönvälittäjä osaa hinnoitella kohteen tarkkoihin kauppahintatilastoihin ja data-analytiikkaan pohjautuvien tilastojen avulla siten, että saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan ja myyntiaika pysyy järkevänä.

Koti Vaihtoon LKV:n ansiosta sinun ei tarvitse valita. Ammattilainen hoitaa kohteesi myynnin mutta samalla säästät myös välityspalkkiossa.

Henna Hartikainen

Harkitsetko asuntosi myyntiä?

Jätä yhteydenottopyyntö.

Asuntosi näkyvyys taattu seuraavissa palveluissa