Asunnon ostotarjous

Tee asunnon ostotarjous meillä myynnissä olevasta kohteesta vaivattomasti alta löytyvällä lomakkeella.

Jos olet tekemässä ostotarjousta muualla myynnissä olevasta kohteesta, teimme sinulle ladattavaksi valmiin ostotarjousmallin eli pohjan helpottamaan tarjouksesi tekemistä.

HALUATKO TEHDÄ OSTOTARJOUKSEN?

Täytä alla oleva lomake

Täytettyäsi ja lähetettyäsi tämän ostotarjouslomakkeen Koti Vaihtoon kiinteistönvälittäjä on sinuun yhteydessä. Kiinteistönvälittäjä varmistaa vielä kanssasi ostotarjouksen tiedot. Ostotarjouslomakkeen lopussa on muuta huomioitavaa -kenttä, johon voit täydentää halutessasi vapaamuotoisesti ostotarjouksen tietoja.

Tarjoudun / tarjoudumme ostamaan alla mainitun kohteen jäljempänä mainituin ehdoin. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia kenttiä.

Mikäli tarjouksen kohteena on asunto-osake, tarjottu kauppahinta on kokonaishinta eli ns. velaton hinta, joka sisältää mahdollisen huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden.
Omistusoikeus siirtyy ja osakekirja luovutetaan siirtomerkinnöin varustettuna tai kiinteistön osalta panttikirjat luovutetaan lainoittamattomina kauppahinnan tultua kokonaisuudessaan maksetuksi.
Jos edellä mainitussa ilmenee asunnon ikä ja vastaavat seikat huomioon ottaen sellaisia merkittäviä vikoja tai puutteellisuuksia, joista ostaja ei ole aiemmin ollut tietoinen, on ostajalla oikeus vetäytyä kaupasta ilman seuraamuksia.
Mikäli ostotarjouksen tekijä kieltäytyy tekemästä lopullista kauppaa myyjän hyväksyttyä tarjouksen, tarjouksen tekijä sitoutuu maksamaan myyjälle vakiokorvauksena (€) euroa
Vakiokorvauksen suuruus voi olla asunto-osakkeissa enintään 4 % tarjotusta kauppahinnasta ja kiinteistöissä enintään 10 % tarjotusta kauppahinnasta. Mikäli myyjä kieltäytyy tekemästä hyväksymänsä tarjouksen mukaista kauppaa, myyjä sitoutuu maksamaan ostotarjouksen tekijälle vastaavan vakiokorvauksen. Vakiokorvauksen määrä on korvauksen yläraja, joten osapuolilla ei ole oikeutta saada korvausta todellisesta vahingosta, vaikka se olisi vakiokorvausta suurempi. Kiinteistökaupan osalta vakiokorvauksen sitovuus edellyttää kaupanvahvistajan vahvistamaa ostotarjousta.
Näytä tietosuojaseloste