Kiinteistönvälitys Kerava

Avaa ovesi ja päästä asiakas tutustumaan kotiisi. Hoidamme puolestasi kaiken muun vain 1 % välityspalkkiolla.

Tomi Jaatinen

Tomi Jaatinen (Kerava)

Kiinteistönvälittäjä

LKV, LVV

0400 359 065
tomi.jaatinen@kotivaihtoon.com

Aina laaja portaalinäkyvyys ja kohdennettu some-mainonta

Etuovi
Oikotie
Instagram
Facebook

Jätä yhteydenottopyyntö

Harkitsetko kotisi myyntiä Kerava / Keski-Uusimaa, Itä-Uusimaa? Jätä tästä kätevästi yhteydenottopyyntö. Palaamme asiaan tavallisesti 24h sisällä.

Jätä yhteydenottopyyntö Tomi UUSI

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

5.0
google

Saimme rivitalomme myytyä nopeasti ja edullisella välitys palkkiolla. Välittäjä Heli Kokkola oli oikein mukava ja osaava henkilö ja meitä hän palveli ammattitaitoisesti, hän piti yhteyttä meihin jatkuvasti kertoen missä tilanteessa oltiin milläkin hetkellä. Voin suositella häntä ja Koti Vaihtoon LKV:tä täydestä sydämestäni.

google

Kiitos paljo Heli meilla on tyytyväinen

google

Kerrostaloasunnon myynti sujui erittäin nopeasti, luotettavasti ja toivomaani hintaan. Välittäjä Heli Kokkola piti yhteyttä aktiivisesti niin myyjään kuin ostajaehdokkaisiinkin ja oli apuna kimuranteimmissakin kysymyksissä. Ehdottomasti paras kiinteistönvälittäjä. Asuntokaupat sujuivat miellyttävästi ilman stressiä kun tiesin, että voin luottaa välittäjään ja prosessiin.

google

Myimme omakotitalomme Espoossa ja päädyimme käyttämään Koti Vaihtoon LKV Oy:tä kiinteistönvälittäjänämme. Meitä palveli ihana Heli, joka oli paitsi rautainen ammattilainen myös lämmin ja helposti lähestyttävä persoona. Koko prosessi sujui paremmin kuin hyvin: kuvat ja myyntiesite olivat erinomaisia, näytöt saatiin joustavasti sovittua ja lopputuloksena kiinteistömme saatiin myytyä vain muutama päivä ilmoituksen julkaisun jälkeen reilusti yli pyyntihinnan. Heli piti huolta, että prosessi sujui juuri niinkuin piti alusta loppuun asti. Ei voi muuta kuin suositella, 5/5 👍🏻

google

Kiinteistövälittä heli hoiti myynnin erinomaisesti voin suositella

smaikel r 22.3.2022
google

Espoo Asunnonmyynti todella ammatillista sekä hyvä asiakaspalvelu.

google

Kiinteistövälittäjä oli varsin ammattitaitoinen ja reagoi yhteydenottoihin hämmästyttävän nopeasti. Kerrostaloasuntomme Vantaalta myytiin heti ensimmäisellä näytöllä (Asunto oli aikasemmin myynnissä toisella välitystoimistolla tuloksetta 2 kuukautta).

google

Uusi helppo ja edullinen konsepti asunnon myyntiin. Kaikki sujui saumattomasti!

google

Before using this service, we have been trying to sell our apartment for a very long time with different agency together with high comission but it did not help at all. Then Koti vaihtoon LKV oy came suddenly as we found accidently in facebook and would like to try with no hope as we have been trying to sell it for a long time and we are already tired of selling. Now our apartment is sold out by Koti Vaihtoon LKV within 1 month, with low cost and very good service. Heli has done a b brilliant work in the phase of negotiation prices and all of the issues related to the apartment. I would give her 10 stars . Highly recommend to everyone! Monica T.

Lan Salmi 28.4.2022

Kokenut kiinteistönvälittäjä, mutta vain 1 % palkkio

Kiinteistönvälitys Kerava: etsitkö kokenutta ja huippuosaavaa kiinteistönvälittäjää Keravalta tai muualta Uudenmaan alueelta? Haluatko myydä asuntosi parhaaseen mahdolliseen hintaan ja samalla säästää välityspalkkiossa tuhansia euroja? Laita koti vaihtoon kanssamme! Koti Vaihtoon LKV tarjoaa nykyaikaisemman, kattavan kiinteistönvälityspalvelun – Näytä kotisi™ – edullinen välityspalkkio – vain 1 %.

Tomi Jaatinen

Tomi Jaatinen (Kerava)

Kiinteistönvälittäjä

LKV, LVV

0400 359 065
tomi.jaatinen@kotivaihtoon.com

Tomi on myynnin ammattilainen ja erittäin kokenut kiinteistönvälittäjä. Hän on tehnyt menestyksekästä myyntityötä yli 20 vuotta, josta viimeiset 10 vuotta välitysalalla. Laaja kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta sekä niin käytettyjen asuntojen, kuin uudiskohteidenkin myymisestä, on luonut hänelle eväät ymmärtää ja hoitaa kaikenlaiset tilanteet. Hänellä on erinomainen ymmärrys asuntomarkkinasta Uudenmaan alueella, joten olet varmasti hyvissä käsissä asioidessasi hänen kanssaan. Luotettavuus, ihmistuntemus sekä asiakaslähtöisyys ovat lisäksi hyviä sanoja kuvaamaan Tomia.

Kaikki tämä sisältyy 1 % palkkioomme

 1. Aina sinulle yksilöity LKV-pätevä välittäjä
 2. 3D-virtuaaliesittely kodistasi
 3. Kattava portaalinäkyvyys (Etuovi, Oikotie, Tori)
 4. Some-mainonta asunnollesi (Facebook + Instagram)
 5. Ilmainen hinta-arvio
 6. Kaikki tarvittavat asiakirjat
 7. Ammattivalokuvat
 1. Kohderyhmää puhutteleva myynti-ilmoitus
 2. Kaikki yhteydenpito ostajaehdokkaisiin
 3. Helppo ohjeistus asuntonäyttöä varten
 4. Ostotarjousneuvottelut
 5. Kauppakirjojen laadinta liitteineen
 6. Kaupanteon järjestäminen (sähköinen / perinteinen)
 7. Ilmoitusten tekeminen (isännöitsijä + verottaja)
Avaa ovesi, hoidamme kaiken muun.
Avaa ovesi, hoidamme kaiken muun.

KIINTEISTÖNVÄLITYs Kerava

Jopa 200-400 % edullisempi välityspalkkio. Eikä tässä vielä kaikki. Kattavampi näkyvyys tuo yleensä myös enemmän ostajaehdokkaita ja korkeamman kauppahinnan.

Huipputason markkinointimateriaalit

Kiinteistönvälityspakettiimme sisältyy aina ammattivalokuvaajan ottamat sisä- ja ulkokuvat sekä virtuaalinen Näyttö 24/7 -asuntoesittely™, jonka ansiosta ostajat voivat liikkua asunnossasi ja tehdä sisätilamittauksia omalta kotisohvaltaan käsin. Virtuaalinäytön etuna on, että ostajaehdokkaat pääsevät tutustumaan kohteeseen heti, kun se on julkaistu, ja oikeat ostajat löytyvät nopeammin. Kohteesta tulee enemmän yhteydenottoja, ja paikan päälle tulevat yleensä vain kaikkein potentiaalisimmat ostajaehdokkaat.

Tehokas kiinteistönvälityspalvelu

Harkitsetko kotisi myyntiä? Koti Vaihtoon LKV tarjoaa sinulle tehokkaamman tavan asunnon myyntiin. Asiakkaanamme saat edullisella välityspalkkiolla kohteellesi erittäin kattavan näkyvyyden ja enemmän ostajaehdokkaita, mikä tarkoittaa todennäköisesti lyhyempää myyntiaikaa ja korkeampaa kauppahintaa. Saat käyttöösi alueesi tuntevan ja sinua henkilökohtaisesti palvelevan laillistetun kiinteistönvälittäjän, joka huolehtii huippuunsa viritetyn välityskonseptimme avulla asuntosi myynnistä alusta loppuun saakka.

Vain 1 % välityspalkkiolla

Saat huipputason kiinteistönvälittäjän avuksesi asunnon myyntiin vain 1 %:n välityspalkkiolla. Se on mahdollista, koska me hoidamme kaiken, mitä perinteiseenkin kiinteistönvälityspalveluun sisältyy, mutta sinä näytät kotisi ostajaehdokkaalle itse. Kiinteistönvälittäjämme hoitaa kohteen markkinoinnin, kaiken yhteydenpidon ostajaehdokkaisiin, kauppaneuvottelut ja kaupan valmistelut sekä viralliset ilmoitukset kaupanteon jälkeen. Sinun tarvitsee vain ottaa ostajaehdokas vastaan sovittuna ajankohtana.

Pyydä ilmainen asunto-arvio Pyydä ilmainen asunto-arvio

Mikä Koti Vaihtoon LKV?

Kiinteistönvälitys Kerava – pitkällä kokemuksella ja nykyaikaisella otteella

Koti Vaihtoon LKV on nykyaikaisen avoimemman kiinteistönvälityksen edelläkävijä, joka muuttaa kiinteistönvälityksen standardeja ja tekee asuntojen myynnistä helpompaa. 

Vastaamme nykyaikaisella Näytä kotisi™ -palvelumallilla 2020-luvun markkinoiden muuttuneeseen palvelukysyntään. Konseptissamme yhdistyvät perinteisen kiinteistönvälityksen ja asunnon itsemyynnin parhaat puolet, eli kokeneen kiinteistönvälittäjän palvelut yhdistettynä edulliseen hintaan.

Tarjoamme asunnon myyjille kaikki ammattimaisen kiinteistönvälityksen edut, huipputason markkinointimateriaalit, kattavan näkyvyyden sekä kiinteistönvälittäjän asiantuntemuksen myyntiprosessin alusta loppuun. Tämän kaiken voimme tarjota todella edullisella välityspalkkiolla, kun asunnon myyjä näyttää kotinsa ostajaehdokkaalle itse.

Pyydä ilmainen asunto-arvio Pyydä ilmainen asunto-arvio
Kiinteistönvälitys, Kiinteistönvälittäjä

KIINTEISTÖNVÄLITYS Kerava – 8 vaihetta

Valitse nykyaikaisempi ja edullisempi tapa myydä kotisi

1. Ilmainen hinta-arvio

Ensimmäinen askel kohti asunnon myyntiä on kiinteistönvälittäjän tekemä maksuton hinta-arvio, joka ei vielä sido mihinkään. Välittäjä antaa arvion asuntosi hinnasta tutustuttuaan sen ominaisuuksiin ja alueen hintatasoon. Tarkempi asuntoarvio tehdään aina paikan päällä.

2. Myyntisopimus

Mikäli päätät asuntoarvion jälkeen laittaa kodin vaihtoon kanssamme, teemme siitä kirjallisen myyntisopimuksen. Sopimuksen voit allekirjoittaa sähköisesti tai heti paikan päällä. Voit myös halutessasi, vaikka nyt heti tilata palvelun vaivattomasti verkossa.

3. Kohteen kuvaus

Myyntikuvat meillä ottaa aina ammattikuvaaja, jotta saamme tuotua esille asuntosi parhaat puolet. Samalla teemme asunnosta aina myös 3D-virtuaaliesittelyn, jonka ansiosta kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat tutustua kohteeseen ensin etänä.

4. Markkinoinnin valmistelu

Kun markkinointimateriaalit ovat kasassa, kiinteistönvälittäjämme tilaa isännöitsijäntodistuksen ja muut asunnon myyntiä varten tarvittavat asiakirjat puolestasi sekä laatii houkuttelevan myynti-ilmoituksen.

5. Markkinointi

Markkinoimme kohdettasi Suomen suurimmissa myyntiportaaleissa Oikotiellä ja Etuovessa. Kohdennettua mainontaa teemme Facebookissa ja Instagramissa. Me huolehdimme aina kaikesta yhteydenpidosta ostajaehdokkaisiin.

6. Asunnon näyttäminen

Näytät asunnon ostajaehdokkaalle itse, mutta me hoidamme kaiken muun, mitä perinteiseenkin välityspalveluun kuuluu. Sinun tarvitsee vain vastaanottaa ostajaehdokas sovittuna ajankohtana, kaiken tarvittavan tuen näyttöä varten saat välittäjältäsi.

7. Ostotarjoukset

Me vastaanotamme ostotarjoukset ja hoidamme kauppaneuvottelut puolestasi. Mikäli päätät hyväksyä jonkun ostotarjouksista, laadimme kauppakirjaluonnoksen sinulle ja asunnon ostajalle.

8. Kaupanteko

Järjestämme kaupat joko sähköisesti tai perinteisesti ja sovimme rahasiirroista pankkien kanssa. Huolehdimme paikan päälle tarvittaessa kaupanvahvistajan. Kaupanteon jälkeen hoidamme ilmoitukset asunto-osakeyhtiölle ja verottajalle.

Pyydä ilmainen asunto-arvio Pyydä ilmainen asunto-arvio

Kiinteistönvälitys Kerava

Miksi sinun kannattaisi käyttää kiinteistönvälittäjää Keravalla, jossa asunnon myynti on keskivertoa helpompaa ja asunnot käyvät vieläpä kohtuullisen nopeasti kaupaksikin? Tarkemmin ottaen keskimäärin noin 55 kuukaudessa (tilasto vuonna 2022 Keravalla toteutuneista asuntokaupoista).

Hyvän kiinteistönvälittäjän avulla kaupat tehdään todennäköisesti keskivertoa nopeammin, mutta mikäli sinulla ei ole kova kiire, etkä säikähdä hiukan pidempiäkään myyntiaikoja tai tiukkoja kauppaneuvotteluita, voi asunnon myydä tietysti myös itse. Myydessäsi itse asuntoasi, sinun kannattaa tutustua kirjoittamaamme yhdeksään vinkkiin aiheen tiimoilta: asunnon myynti itse.

Jos harkitset ammattilaista:

Mikäli itsemyynnin sijaan harkitset kiinteistönvälittäjän palkkaamista asuntosi myyntiin, suosittelen tutustumaan asunnon myyntiä käsittelevään artikkeliimme: asunnon myynti.
Kiinteistönvälitys on palvelu, joka tuo helpotusta ja varmuutta myyjälle asunnon myyntiprosessiin, mutta ennen kaikkea se herättää luottamusta ostajan silmissä.

Ajattele itsesi tilanteeseen:

Jos olisit itse ostamassa asuntoa, olisiko sinulla turvallisempi olo tehdä ostotarjous ilman välittäjää myynnissä olevasta asunnosta vai kiinteistönvälittäjän kautta, joka tuntee Keravan, koko Uudenmaan, sekä sen asuntomarkkinat ja asuntojen hintatason kuin omat taskunsa (toteutuneita asuntokauppatilastoja hyödyntäen)? Suurin osa asunnon ostajista ostaisi asunnon mieluummin kiinteistönvälittäjältä, kuten ehkä itsekin tekisit. Voidaan siis sanoa, että kiinteistönvälittäjän käyttäminen lisää ostajien kiinnostusta. Tähän on todennäköisesti useampiakin syitä, mutta yksi keskeisimmistä on varmasti asunnon hinta. Onko kohde hinnoiteltu alle, yli, vai oikein? Pitääkö minun toimia heti? Onko jo kiire? Epätietoisuus lisää epävarmuutta ja epävarmuus asuntokaupassa on yksi merkittävimmistä esteistä kaupanteolle. Tämän takia kiinteistönvälitys Keravallakin kannattaa toteuttaa yhteistyössä alueella asuvan ja alueen hyvin tuntevan laillistetun kiinteistönvälittäjän kanssa.

Asunnon omistaja pyytää liikaa:

Asunnon omistaja laittaa kotinsa pyyntihinnaksi helposti markkinahintaa korkeamman hinnan. Miksi näin? Tilastotietojen puutteen lisäksi tämä johtuu yleensä siitä, että hän on aikoinaan ihastunut asuntoon, maksanut siitä vaadittavan kauppahinnan ja asunut kodissaan mahdollisesti useampia vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Asunto on hänelle paljon muutakin kuin pelkkä asunto, se on rakas koti. Omaa omaisuutta arvostaa yleensä paljon korkeammalle, kuin muiden omaisuutta. Tunnearvo on mukana pelissä. Ongelmana tässä on se, että ostajalla ei ole vastaavaa tunnearvoa. Tämän takia asunnon omistaja arvostaa kohdetta enemmän, kuin asunnosta kiinnostunut ostaja.
Kun asuntoa on myymässä kiinteistönvälitysalan ammattilainen, hinnasta on jo todennäköisesti neuvoteltu kiinteistönvälittäjän ja asunnon omistajan kesken. Tämä tarkoittaa yleensä kysytyimmillä alueilla myös sitä, että hinnassa ei välttämättä ole paljoa, jos ollenkaan neuvotteluvaraa. Hinta on siis jo kohdillaan. Usein ostajatkin huomaavat tämän.

Kiinteistönvälittäjällä on realistinen kuva:

Yleensä välittäjä asettaisi asunnon hinnan alemmaksi kuin asunnon omistaja. Myydäänkö asunto silloin pilkkahintaan? Todennäköisesti ei – kiinteistönvälittäjällä on vain realistisempi kuva asunnon arvostuksesta ja siitä, mitä potentiaaliset ostajat olisivat siitä valmiita maksamaan. Haluaako kiinteistönvälittäjä kohteen vain nopeasti myytyä? Ehdottomasti kyllä, sillä siitähän hänelle maksetaan. Tästä huolimatta oikeanlaisen (ei liian kalliin) hinnan asettaminen luo kohteen ympärille hyvää säpinää, joka johtaa usein ostajien väliseen kilpailuun. Tämä on omiaan nostamaan asunnosta tehtävien ostotarjouksien summia, sillä ihmiset ovat jo tosissaan ja todella haluavat asunnon. Itsekin muistan tilanteen, jossa olin kiinnostunut asunnosta ja huomasin, että samasta asunnosta oli kiinnostunut moni muukin. Tarjouksia tehtiin. Päätin, että nyt teen sellaisen tarjouksen, jolla todella saan asunnon. Tämäkään ei valitettavasti tosin riittänyt, sillä joku muu oli tehnyt vielä korkeamman tarjouksen.

Yhteenvetona: kiinteistönvälittäjällä ja oikein hinnoitellulla kohteella on merkittävä rooli asunnon myymisessä.

Alana tunnettu isoista komissioista:

Kiinteistönvälitys on alana (valitettavasti) tunnettu siitä, että moni perinteisempää välityspalvelumallia tarjoava kiinteistönvälittäjä ahmii jättimäisiä välityspalkkioita todella pienellä työmäärällä. Näin tämän itse omin silmin, kun eräs tuttuni myi vuoden vanhan asunnon loistavalla sijainnilla. Hän käytti myyntiin välittäjää ja välityspalkkio oli n. 8800 euroa. Siis melkein yhdeksän tonnia muutamien tuntien työstä. Tätä tapahtuu varsinkin alueilla, joissa asuntojen kysyntä on suurempaa ja asunnot liikkuvat nopeammin. Näitä alueita ovat muun muassa PK-seutu, Tampere, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio ja Lahti. Tämän takia myös meidän palvelullamme on kysyntää näillä alueilla. Suuria välityspalkkioita kuulee usein perusteltavan muun muassa huippukontakteilla, joita myyjällä itsellä ei ole.

”Haloo – nyt eletään 2020-lukua ja ihmiset osaavat kyllä etsiä tietoa (ja asuntojakin) verkosta.”.

Noh, ehkä alle 5 % asunnoista myydään huippukontaktien avulla, mutta me pyrimmekin puhuttelemaan tätä suurempaa, yli 95 % joukkoa.

Seuraavaksi kerron, miksi ihmiset harkitsevat asunnon myymistä itse:

Suurin osa ihmisistä harkitsee asunnon myymistä itse lähinnä vain yhdestä syystä: siinä on vähintäänkin kohtuulliset mahdollisuudet säästää todella suuri summa rahaa. Houkutusta lisää samalla se, että asunnon myymiseen käytettävä työaika saattaa jäädä tunneissa todella maltilliseksi. Siinä saattaa päästä niin sanotusti hyville tuntipalkoille. Yhtään enempää pelottelematta: tehdessään kiinteistönvälittäjän työtä itse, monissa tilanteissa saattaa vastaavasti myös menettää suuria summia rahaa.

Lopuksi vielä lyhyt tarina:

Ennen yrityksemme perustamista huomasin säästömahdollisuudet käytännön tasolla: myin itse kaksi omaa asuntoani Helsingistä ja Vantaalta. Säästin välityspalkkioissa suuria summia rahaa (en kehtaa edes kertoa) ja työtä taisi kulua noin 8–14 tuntia per asunto. Toisen kohteen osalta minulla oli matkassa myös tuuria, sillä olin lähellä laittaa asunnon myyntiin 30 000 euroa liian halvalla. Melkein hävisin siis 30 000 euroa, joka sai minut pysähtymään ja mietimään tilannetta tarkemmin. Ajattelin, että tämän tyyppiselle palvelulle on pakko olla enemmänkin kysyntää. Täytyihän minun tyyppisiäni ihmisiä löytyä enemmänkin. Ihmisiä, jotka eivät haluaisi valita kumpaakaan ääripäistä, siis itsemyyntiä tai perinteistä välityspalvelua, vaan järkevämmän palvelun, jonka avulla voisi pienellä työllä (näyttämällä oman kotinsa kiinnostuneille ostajaehdokkaille) säästää jopa useamman kuukausipalkan verran rahaa. Palvelun avulla asunnon myyjä voisi hoitaa helpon, mutta kiinteistönvälittäjältä yleensä eniten aikaa vievän työn (oman kotinsa näyttämisen). Näin asunnon omistaja voisi säästää helposti tuhansia euroja kilpaileviin palveluihin verrattuna, eikä välittäjän tarvitsisi tulla avaamaan ovia ja ”myymään”.

Jos maltoit lukea tänne asti, saattaisit olla jopa kiinnostunut palvelustamme. Keravan kiinteistönvälittäjämme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Kiinteistönvälitys Kerava mm. seuraavilla alueilla

Kaleva, Kilta, Sompio, Keskusta, Ahjo, Savio, Ylikerava, Kaskela, Alikerava, Jokivarsi, Kannisto, Koivikko, Lapila, Sorsakorpi.