Harkitsetko asuntosi myyntiä?

Pyydä meiltä maksuton asuntoarvio.

Näin helposti saat kodistasi maksuttoman hinta-arvion

ILMAINEN ASUNTOARVIO

Asiantuntijan tekemä hinta-arvio

Ilmainen asuntoarvio on ensiaskel asuntosi myynnissä. Tietojen lähettämisen jälkeen kiinteistönvälittäjämme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa perustellusti asunnollesi alustavan hinta-arvion. Kiinteistönvälittäjämme asiantuntemuksen lisäksi asuntosi arvon määrityksen taustalla on hintaseurantapalvelun tarkka kauppahintatilasto, josta voimme nähdä ja tarkistaa vertailtavien kohteiden toteutuneita kauppahintoja erilaisilla hakurajauksilla.

Kohteen arvon määrityksessä on asunnon sijainnin, asuntotyypin ja rakennusvuoden lisäksi lukuisia yksittäisiä muuttuvia tekijöitä, jotka on huomioitava kokonaiskuvaa katsottaessa. Toimimme vastuullisesti ja takaamme sen, että jokainen antamamme asuntoarvio on luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti laadittu henkilökohtaisesti juuri sinulle.

Ilmainen asuntoarvio on nimensä mukaan täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

*Täytäthän vähintään tähdellä merkityt tiedot. Kiitos.

Myytävän asunnon tiedot

Heippa ! Täytä alla olevaan lomakkeeseen tiedot myytävästä asunnosta.


Asunnon hinta-arvio etänä

Alustava asuntoarvio etänä

Ilmainen asuntoarvio on yleensä ensimmäinen askel asunnon myynnissä, mutta ei vielä sido sinua mihinkään. Maksuttoman asuntoarvion voit pyytää täyttämällä oheisen lomakkeen tai ottamalla yhteyttä alueesi tuntevaan kiinteistönvälittäjään. Kiinteistönvälittäjä tutustuu kohteeseesi ja antaa sinulle alustavan hinta-arvion, joka pohjautuu muihin alueella toteutuneisiin asuntokauppoihin ja kohteen ominaisuuksiin.

Arviokäynti paikan päälle

Asunnon alustavan hinta-arvion jälkeen voidaan sopia yhdessä kiinteistönvälittäjän kanssa aika, jolloin välittäjämme tulee paikan päälle tutustumaan kohteeseen tarkemmin. Arviokäynnillä kiinteistönvälittäjä arvioi kohteen pyyntihinnan. Maksuton arviokäynti mahdollistaa kohteen tarkan arvioinnin välittäjän tekemän kattavan selonoton avulla.

ilmainen asuntoarvio

Luotettava hinta-arvio

Kokenut kiinteistönvälittäjä käyttää asuntoarviota määrittäessään alueen vahvaa markkinatuntemustaan ja tietojaan toteutuneista asuntokaupoista. Asunnon arvoon vaikuttavat asunnon sijainnin, asuntotyypin, tontin ja rakennusvuoden lisäksi lukuisat erilaiset tekijät asunnon kunnosta pohjaratkaisuihin.

Pyyntihinnan määrittäminen

Toimimme vastuullisesti ja takaamme sen, että jokainen antamamme asuntoarvio on luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti laadittu henkilökohtaisesti juuri sinulle. Lopullinen pyyntihinta määritellään aina yhdessä asunnon myyjän kanssa.

Millaiset asiat vaikuttavat asunnon hintaan?

  • Asunnon sijainti: sijainnin arvostus ja lähellä olevat palvelut
  • Alueen markkinatilanne ja toteutuneet asuntokaupat
  • Tontti ja asuntotyyppi
  • Asunnon koko, rakennusvuosi ja kunto
  • Tehdyt ja tulevat remontit
  • Pohjaratkaisut ja materiaalivalinnat
Henna Hartikainen

Haluatko nopean ja maksuttoman asuntoarvion? Ilmainen asuntoarvio ei sido sinua mihinkään ja vie vain hetken.

Soita Hennalle 045 353 0130 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Asuntosi näkyvyys taattu seuraavissa palveluissa