Paikkalinnuntie 6 a 2, Lintuvaara, Espoo

Lintuvaara Espoo Omakotitalo 4h, k, kph, ph/khh, s, 2*wc, parvi, varasto ja autokatos

Hinta
598 000 €

Koko
80,50 m² / null

Vuosi
2022

Tee ostotarjous

JUURI VALMISTUNUT TYYLIKÄS UUDISKOHDE ESPOON LINTUVAARASSA!

Tontille on rakennettu kaksi tyylikästä ja edustavaa kolmikerroksista arkkitehdin suunnittelemaa omakotitaloa, joissa pohjaratkaisut ovat selkeät ja avarat. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kolmeen omaan määräosaan ja yhteiskäyttöalueeseen. Tämän talon tonttiosuus on 157,78 m². Asuinrakennusta ja ulkovarasto yhdistää pergola, joka toimitetaan tarvittaessa katettuna. Katso 3D-virtuaaliesitys, kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

Liukulasiseinä yhdessä maisemaikkunoiden ja ikkunaovien kanssa takaavat oleskelukerroksen valoisuuden sekä viihtyvyyden. Materiaalivalinnat ovat laadukkaita ja pintamateriaalit ovat ajattomat ja harmoniset.

Päämakuuhuone yläkerrassa toimitetaan kiintokalustein. Huoneen kodikkuutta lisäävät sisätiloihin suunnatut sisustuslasit sekä käytännöllinen parviratkaisu. WC varustetaan kodinhoitohuoneeseen
johtavalla pyykkikuilulla.

Kellarikerroksessa sijaitsee täyskorkeat ja kalustetut saunaosasto, kodinhoitohuone sekä viimeistellyt huoneet joko lapsiperheen tai etätyöntekijän tarpeisiin. Tässä kerroksessa on myös erillinen wc.

Lämmönlähteenä on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu ja lämmitysjärjestelmänä kaikissa huoneissa vesikiertoinen lattialämmitys.

Asunnolla on oma autokatospaikka sähköauton latausvalmiudella sekä ulkopaikka lämmityspistokkeella.

Lintuvaara on lapsiperheiden suosima asuinalue Leppävaaran palveluiden läheisyydessä. Asuinalue on pientalovaltainen ja lähipalvelutkin ovat loistavat. Rauhallinen tontti, 905m2, sijaitsee Paikkalinnuntien varrella Lintuvaaran pientaloalueen laidassa. Lintumetsän koulu ja päiväkoti on lyhyen ja turvallisen kävelymatkan päässä. Tasokas liikekeskus Sello tarjoaa hyvät mahdollisuudet ostoksille sekä ruokailuun. Alueelta on suora bussiyhteys Leppävaaraan, josta junayhteys Helsingin keskustaan.

Tule kokemaan paikan päälle, lisätiedot ja yksityisnäytöt sovittavissa:

Heli Kokkola
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Toimiston vastaava hoitaja
045 353 0131
heli.kokkola@kotivaihtoon.com

Ostotarjouksen voit jättää vaivattomasti verkkopalvelumme kautta:
https://kotivaihtoon.com/asunnon-ostotarjous/

Mietitkö asuntosi myyntiä? Näytä kotisi, hoidamme kaiken muun 1 %:n välityspalkkiolla.

www.kotivaihtoon.com

Varaa esittelyaika

Kohdenumero 21240561
Sijainti Paikkalinnuntie 6 a 2, 02660 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h, k, kph, ph/khh, s, 2*wc, parvi, varasto ja autokatos
Huoneita 4 h
Tyyppi Omakotitalo (uudiskohde, kiinteistö)
Asuintilojen pinta-ala 80,50 m²
Pinta-alojen lisätiedot Rakennuspiirustusten mukaan asuintilat 80,5 k-m2, talovarasto 14 k-m2. Lämmitetty nettoala 120,5 m2.
Kerroksia 3
Vapautuminen heti
Kohteen kunto Uusi
Energialuokka B2018.
Rakennusvuosi 2022
Käyttöönottovuosi 2022

Velaton hinta 598 000 €
Myyntihinta 598 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei

Muut maksut Arvio asumiskustannuksista - sähkö n. 11 000 kW/vuosi - jätehuolto n. 110 €/vuosi - kiinteistön täysarvovakuutus n. 270 €/vuosi - vuotuinen kiinteistövero Kukin osapuoli vastaa omassa yksinomaisessa hallinnassaan olevilla alueilla sijaitsevien rakennusten, rakenteiden ja laitteiden rakentamis-, uudelleenrakentamis-, peruskorjaus ja kunnossapitokustannuksista seuraavin poikkeuksin: Osapuolet osallistuvat yhdessä tonttiensa omistusoikeuksien mukaisessa suhteessa kohdassa ” Hallinta- ja käyttöoikeudet 1.4” (hallinnanjakosopimus). kerrotun yhteisen paikoitusalueen, kunnossapidosta ja huollosta aiheutuneisiin kustannuksiin. Osakkaat vastaavat seuraavista kustannuksista yhteisvastuullisesti: - viemäriliittymään sekä kokooja/ -pumppukaivoon liittyvät kulut - vesiliittymän kunnossapitotyöt - jätehuoltotilojen kunnossapito ja käyttökulut yhteisvastuullisesti - sähköliittymään ja sähköpääkeskukseen liittyvät kulut (alakeskuksiin liittyvät kulut ovat kunkin asunnon/osakkaan omalla vastuulla) - hulevesijärjestelmään liittyvät kulut (huleveden kokoojakaivosta eteenpäin) Kukin osapuoli vastaa omistusoikeuksien mukaisessa suhteessa kiinteistöön kohdistuvista maksuista, esim. kiinteistöverosta.

Pihan kuvaus Kivituhka, nurmi, istutukset
Lämmitys poistoilmalämpöpumppu
Lämmitysmuodot
 • muu
Oma sauna Kyllä
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Antennijärjestelmä Antenni
Uudiskohteen tila valmis
Palvelut
Palvelut Lähikauppa, kauppakeskus Sello, hyvät ulkoilureitit ja kuntoilumahdollisuudet. Päiväkodit ja koulu ovat kävely- tai pyörämatkan päässä.
Liikenneyhteydet
Tie perille Kyllä

Viemäri
 • kunnan
Muut säilytystilat
 • ulkovarasto
Säilytystilojen kuvaus Ulkovarastossa on sähköinen lattialämmitys ja painovoimainen ilmanvaihto. Varaston alapohja on 1,5 m korkea tuuletettu ryömintätila.
Vesihuolto
 • kunnan
Katto
Kate konesaumattu peltikate jalkarännein
Rakennusmateriaalit
Rakennus- ja pintamateriaalien kuvaus Puurunkoinen paikalla rakennettu runko. Ulkoseinäpinnoite kuultokäsitelty ulkoverhouspaneeli. Tehdasvalmisteiset kattoristikot. Väliseinät puu-/metallirunkoisia. Ikkunat kolmilasiset.
Käytetyt rakennusmateriaalit
 • puu
 • betoni
Keittiö
Keittiön varustelu Kalusteet sisustussuunnitelman mukaan, tammitasot, kodinkoneet Siemens. Liesituuletin (aktiivihiilisuodatin) upotettuna liesitasoon. Kylmälaitteisto sekä astianpesukone, integroituna kalusteisiin. Lattia puulattia.
Keittiön muu varustelu
 • astianpesukone
 • liesituuletin / suodatin
Liesi
 • induktio
 • erillisuuni
Jääkaappi ja pakastin
 • jääkaappi/pakastin
Keittiön seinät
 • maalattu
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Sisääntulokerroksessa wc, jossa suihku, allaskaapisto, peilikaapisto sekä wc-istuin. Kellarikerroksessa kylpyhuone, jossa kaksi suihkua. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä kodinhoitohuone. Pyykkikuilu kodinhoitohuoneeseen yläkerran sekä keskikerroksen wc-tiloista.
Kylpyhuoneen varustelu
 • lattialämmitys
Kylpyhuoneen lattia
 • laatta
Kylpyhuoneen seinät
 • kaakeli
Sauna
Saunan kuvaus Saunassa pilarikiuas ja kiukaan takana tehosteseinä kaakelein. Lauteet käsityönä tehdyt ja paikalla rakennetut.
Kiuas
 • sähkökiuas
Saunan lattia
 • laatta
Saunan seinät
 • puu
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Yläkerrassa yksi makuuhuone, johon muusta tilasta erottava seinä saatavissa erikseen. Yläkerrassa on Travicon kokolattiamatto. Kellarikerroksessa kaksi tilaa, joiden käyttötarkoituksen voi päättää itse. Ne soveltuvat mm. makuuhuoneiksi (9,5m² ja 7,5 m²), harrastetilaksi tai työtilaksi. Molemmissa kellarikerroksen huoneissa on laattalattia. Huoneet ovat kalustamattomat. Antenni, atk ja sähköpistokkeet sekä valaistus valmiina.
Makuuhuoneen seinät
 • maalattu
Olohuone
Olohuoneen lattia
 • parketti
Olohuoneen seinät
 • maalattu
Pesutilat
Pesutilojen lattia
 • laatta
Pesutilojen seinät
 • kaakeli
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Jokaisessa kerroksessa wc-tila. Keskikerroksen wc-tilassa myös suihku. Yläkerrassa on parvi, joka soveltuu hienosti esim. etätyötilaksi.
WC-tilojen lattia
 • laatta
WC-tilojen seinät
 • kaakeli

Lisätietoja rakennusoikeudesta Rakennusoikeus kokonaan käytetty
Koko 905 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
 • Asemakaava
Kiinteistötunnus 49-50-360-6
Rasitteet Osapuolilla on oikeus sijoittaa mahdollisimman vähän haittaa aiheuttavalla tavalla toisen osapuolen hallinnoimalle alueelle sellaiset johdot, putket ym., jotka ovat rakennusteknisesti välttämättömiä ja joita ei voida järkevästi sijoittaa muualle.
Rakennukset
 • Kiinteistöllä kolmen omakotitalon yhteinen autokatosrakennus, jossa kaikilla yksi autokatospaikka. Paikka on varustettu kellolla sekä sähköauton latauspisteellä. Lisäksi yksi autopaikka pihassa. Terassin vieressä oma 14 m² varasto, jossa peruslämpö.
 • autokatos
 • varasto

Esittelyaika 03.08. 18:00 - 19:00
Esittelijä Kokkola Heli
p. 0453530131
Sähköposti heli.kokkola@kotivaihtoon.com
ensiesittely
Lisätietoja Rakentaja esittelee, tervetuloa! Auto mahtuu tienvarteen tai pihalle.

Nimi Kokkola Heli
Sähköposti heli.kokkola@kotivaihtoon.com
Puhelin 0453530131
Yrityksen nimi Koti Vaihtoon LKV Oy
Toimiston nimi Koti Vaihtoon LKV Oy

Yrityksen nimi Koti Vaihtoon LKV Oy
Toimiston nimi Koti Vaihtoon LKV Oy
Osoite Tietotie 9, Vantaa
Toimiston puhelin 045 353 0131
Toimiston sähköposti heli.kokkola@kotivaihtoon.com
Takaisin kohdelistaan