MYYMÄSSÄ KOTIASI?

Tee asuntosi myynnistä nopeaa ja turvallista Koti Vaihtoon LKV:n ammattitaitoisten kiinteistönvälittäjien avulla.

Kiinteistönvälittäjä Paimio

Etsitkö kokenutta ja huippuosaavaa kiinteistönvälittäjää Paimiosta tai muualta Varsinais-Suomesta? Haluatko myydä asuntosi parhaaseen mahdolliseen hintaan ja samalla säästää välityspalkkiossa jopa tuhansia euroja? Laita koti vaihtoon kanssamme! Koti Vaihtoon LKV tarjoaa nykyaikaisemman, kattavan kiinteistönvälityspalvelun vain yhden prosentin välityspalkkiolla.


KIINTEISTÖNVÄLITYS PAIMIO

Valitse nykyaikaisempi ja edullisempi tapa myydä kotisi

Tehokas kiinteistönvälityspalvelu

Harkitsetko kotisi myyntiä Paimiossa? Koti Vaihtoon LKV tarjoaa sinulle tehokkaamman tavan asunnon myyntiin. Asiakkaanamme saat edullisella välityspalkkiolla kohteellesi erittäin kattavan näkyvyyden ja enemmän ostajaehdokkaita, mikä tarkoittaa lyhyempää kauppa-aikaa ja korkeampaa kauppahintaa. Saat käyttöösi alueesi tuntevan ja sinulle henkilökohtaisesti nimetyn laillistetun kiinteistönvälittäjän, joka huolehtii huippuunsa viritetyn välityskonseptimme avulla asuntosi myynnistä alusta loppuun saakka.

Huipputason markkinointimateriaalit

Kiinteistönvälityspakettiimme sisältyy aina ammattivalokuvaajan ottamat sisä- ja ulkokuvat sekä virtuaalisen Näyttö 24/7 -asuntoesittely™, jonka ansiosta ostajat voivat liikkua asunnossasi ja tehdä sisätilamittauksia omalta kotisohvaltaan käsin. Virtuaalinäytön etuna on, että ostajaehdokkaat pääsevät tutustumaan kohteeseen heti, kun se on julkaistu, ja oikeat ostajat löytyvät nopeasti. Kohteesta tulee enemmän yhteydenottoja, ja paikan päälle tulevat yleensä vain kaikkein potentiaalisimmat ostajaehdokkaat.

Vain 1 % välityspalkkiolla

Saat huipputason kiinteistönvälittäjän avuksesi asunnon myyntiin vain 1 %:n välityspalkkiolla. Se on mahdollista, koska me hoidamme kaiken, mitä perinteiseenkin kiinteistönvälityspalveluun sisältyy, mutta sinä näytät kotisi ostajaehdokkaalle itse. Kiinteistönvälittäjämme hoitaa kohteen markkinoinnin, kaiken yhteydenpidon ostajaehdokkaisiin, kauppaneuvottelut ja kaupan valmistelut sekä viralliset ilmoitukset kaupanteon jälkeen. Sinun tarvitsee vain ottaa ostajaehdokas vastaan sovittuna ajankohtana.


VÄLITYSPALVELUN SISÄLTÖ

Tämän kaikki kuuluu prosentin välityspalkkioon

 • Alueesi tunteva, kokenut kiinteistönvälittäjä
 • Ilmainen hinta-arvio ja katselmus paikan päällä
 • Kaikkien tarvittavien asiakirjojen tilaus
 • Ohjeistus asuntokuvausta varten
 • Ammattivalokuvaajan myyntikuvat
 • Virtuaalinen Näyttö 24/7 -asuntoesittely™
 • Kohderyhmää puhutteleva myynti-ilmoitus
 • Näkyvyys Etuovessa, Oikotiellä, Torissa
 • Kohdennettu markkinointi sosiaalisessa mediassa
 • Yhteydenpito ostajaehdokkaisiin
 • Helppo ohjeistus asuntonäyttöä varten
 • Ostotarjousten vastaanottaminen ja kauppaneuvottelut
 • Kauppakirjan laadinta liitteineen
 • Kaupanteon järjestäminen sähköisesti tai perinteisesti
 • Ilmoitukset isännöitsijälle ja verottajalle kaupanteon jälkeen

MIKÄ KOTI VAIHTOON LKV?

Kiinteistönvälitystä pitkällä kokemuksella ja nykyaikaisella otteella

Koti Vaihtoon LKV on nykyaikaisen avoimemman kiinteistönvälityksen edelläkävijä, joka muuttaa kiinteistönvälityksen standardeja ja tekee asuntojen myynnistä helpompaa. 

Vastaamme nykyaikaisella Näytä kotisi™ -palvelumallilla 2020-luvun markkinoiden muuttuneeseen palvelukysyntään. Konseptissamme yhdistyvät perinteisen kiinteistönvälityksen ja asunnon itsemyynnin parhaat puolet, eli kokeneen kiinteistönvälittäjän palvelut yhdistettynä edulliseen hintaan.

Tarjoamme asunnon myyjille kaikki ammattimaisen kiinteistönvälityksen edut, huipputason markkinointimateriaalit, kattavan näkyvyyden sekä kiinteistönvälittäjän asiantuntemuksen myyntiprosessin alusta loppuun. Tämän kaiken voimme tarjota todella edullisella välityspalkkiolla, kun asunnon myyjä näyttää kotinsa ostajaehdokkaalle itse.

KIINTEISTÖNVÄLITYS VAIHEITTAIN

Laita koti vaihtoon helposti ja turvallisesti

1. Ilmainen hinta-arvio

Ensimmäinen askel kohti asunnon myyntiä on kiinteistönvälittäjän tekemä maksuton hinta-arvio, joka ei vielä sido mihinkään. Välittäjä antaa arvion asuntosi hinnasta tutustuttuaan sen ominaisuuksiin ja alueen hintatasoon. Tarkempi asuntoarvio tehdään aina paikan päällä.

2. Myyntisopimus

Mikäli päätät asuntoarvion jälkeen laittaa kodin vaihtoon kanssamme, teemme siitä kirjallisen myyntisopimuksen. Sopimuksen voit allekirjoittaa digitaalisesti tai heti paikan päällä. Voit myös halutessasi, vaikka nyt heti tilata palvelun vaivattomasti verkossa.

3. Kohteen kuvaus

Myyntikuvat meillä ottaa aina ammattikuvaaja, jotta saamme tuotua esille asuntosi parhaat puolet. Samalla teemme asunnosta aina myös 3D-virtuaaliesittelyn, jonka ansiosta kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat tutustua kohteeseen ensin etänä.

4. Markkinoinnin valmistelu

Kun markkinointimateriaalit ovat kasassa, kiinteistönvälittäjämme tilaa isännöitsijäntodistuksen ja muut asunnon myyntiä varten tarvittavat asiakirjat puolestasi sekä laatii houkuttelevan myynti-ilmoituksen.

5. Markkinointi

Markkinoimme kohdettasi Suomen suurimmissa myyntiportaaleissa Oikotiellä ja Etuovessa sekä lisäksi myös Torissa. Kohdennettua mainontaa teemme Facebookissa ja Instagramissa. Me huolehdimme aina kaikesta yhteydenpidosta ostajaehdokkaisiin.

6. Asunnon näyttäminen

Näytät asunnon ostajaehdokkaalle itse, mutta me hoidamme kaiken muun, mitä perinteiseenkin välityspalveluun kuuluu. Sinun tarvitsee vain vastaanottaa ostajaehdokas sovittuna ajankohtana, kaiken tarvittavan tuen näyttöä varten saat välittäjältäsi.

7. Ostotarjoukset

Me vastaanotamme ostotarjoukset ja hoidamme kauppaneuvottelut puolestasi. Mikäli päätät hyväksyä jonkun ostotarjouksista, laadimme kauppakirjaluonnoksen sinulle ja asunnon ostajalle.

8. Kaupanteko

Järjestämme kaupat joko sähköisesti tai perinteisesti ja sovimme rahasiirroista pankkien kanssa. Huolehdimme paikan päälle tarvittaessa kaupanvahvistajan. Kaupanteon jälkeen hoidamme ilmoitukset asunto-osakeyhtiölle ja verottajalle.

LÖYDÄ SINULLE PARAS KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ

Kiinteistönvälitys Paimio

Henna Hartikainen

Henna Hartikainen

Kiinteistönvälittäjä Paimio

KTM, LKV

Hennalta löytyy vahva kokemus sekä asiakaspalvelun että myynnin saralta. Koulutukseltaan hän on ekonomi ja kiinteistönvälittäjänä hän on osoittanut ammattipätevyytensä suorittamalla hyväksytysti laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) kokeen.

Hennalla tärkeitä asioita välitystyössä ovat muun muassa realistinen hinta-arvio, laadukas palvelu, aitous sekä tehokkuus.

Haluatko myydä asuntosi tai oletko etsimässä uutta kotia Paimiosta?
Soita Hennalle 045 353 0130 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Asuntosi näkyvyys taattu seuraavissa palveluissa